"Велика держава" вбиває дітей: у МЗС рознесли заклики до переговорів з РФ

28 квітня 2023, 11:51
У МЗС закликали світових лідерів задуматися про їхні заклики до переговорів з РФ.
мельник
Андрій Мельник прокоментував ракетний удар РФ / germany.mfa.gov.ua, скріншот

У Міністерстві закордонних справ України прокоментували ракетний удар РФ по Україні в п'ятницю, 28 квітня, в результаті якого серед загиблих є діти.

Заступник міністра закордонних справ Андрій Мельник в Twitter нагадав про загибель цивільних внаслідок ракетного удару окупантів.

"Цієї ночі" велика культурна держава" Росія підступно обстріляла житлові будинки Києва, Дніпра та інших міст України "точними" ракетами. На жаль, багато загиблих і поранених, в тому числі дітей. Несамовиті крики постраждалих в Умані", - зазначив він.

відео дня

Разом з тим заступник голови МЗС закликав світових лідерів задуматися про їхні заклики до переговорів на тлі загибелі мирних жителів під ударами РФ.

"Що говорять з цього приводу всі "миротворці", — написав Мельник.

Screenshot
Андрій Мельник прокоментував ракетний удар РФ / @MelnykAndrij

Ракетна атака РФ

Раніше міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив про загиблих і поранених в Дніпрі, Умані та українці в результаті ворожого обстрілу у ніч на п'ятницю.

"Дніпро, Умань і Українка (Київська область). Житлові будинки знову вражені російськими ракетами", - написав він. За його словами, в Умані дві ракети пошкодили три багатоповерхівки.

Крім того, в результаті ракетного удару в Дніпрі зруйнований приватний будинок, загинули 2-річна дівчинка і 31-річна жінка, три людини постраждали. ППО над областю збито 7 крилатих ракет, повідомили в Дніпропетровській ОВА.

Вранці в п'ятницю, 28 квітня, Збройні Сили України збили 21 з 23 ворожих крилатих ракет, а також 2 БПЛА, повідомив головнокомандувач збройними силами України Валерій Залужний.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти