Тікали так, що кинули "трофей": бійці ЗСУ знайшли в окопах росіян вкрадену пральну машинку

10 травня 2022, 16:23
Однак швидкі темпи наступу українських військових завадили їх планам і тому окупантам довелося тікати, кинувши награбоване в будинках українців.
Пральна машинка, окупант
Пральна машинка, окупант / колаж фото facebook.com/mod.mil.rus / ua.depositphotos.com

Українські військові, захопивши чергові позиції російських агресорів, виявили в одному з окопів вкрадену пральну машину. Відповідне відео було оприлюднено в Twitter у вівторок, 10 травня.

Оскільки під'єднати машину-автомат у виритому посеред поля окопі чисто технічно неможливо, то, скоріш за все, російські мародери планували відвезти її агрегат в Росію. Однак швидкі темпи наступу українських військових завадили їхнім планам і тому окупантам довелося тікати, кинувши награбоване.

читайте також"Бойові буряти" Путіна попалися на грабежах і тортурах українців: названі імена мародерів

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що окупанти-чеченці із загонів, вірних тамтешньому диктатору Рамзану Кадирову, настільки занурилися в безодню мародерства, що крадуть навіть у інших російських агресорів. Про це свідчить Нова телефонна розмова загарбників, яку вдалося перехопити співробітникам СБУ.

Один з окупантів, який зараз перебуває в одному з тимчасово окупованих районів Херсонської області, скаржиться своєму другові, що кадирівці вкрали у нього пістолет.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти