Схопив за волосся і потягнув за собою: у Краматорську чоловік жорстоко зґвалтував 11-річну дівчинку

21 листопада 2021, 19:46оновлено 22 листопада 2021, 06:56
Зловмисник повів дітей до лісосмуги, де погрожував 11-річній потерпілій фізичною розправою.
зґвалтування
Згвалтування дитини / pixabay

У Краматорську Донецької області судитимуть 46-річного ґвалтівника малолітньої дитини. Відповідний обвинувальний акт вже направлено до суду.

Як повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області, прокуратура завершила досудове розслідування щодо місцевого жителя, обвинуваченого у зґвалтуванні дитини (ч.4 ст. 152 КК України).

"Подія сталася 29 серпня цього року в Краматорську. 46-річний чоловік зателефонував знайомій дівчинці та запропонував зустрітися. На зустріч вона прийшла в компанії однолітків - двох дівчаток і хлопчика", - йдеться в повідомленні.

Зловмисник повів дітей до лісосмуги, де погрожуючи 11-річній потерпілій фізичною розправою, запропонував вступити з ним у статеві стосунки. Дівчинка відмовилася.

Чоловік схопив дитину за руку і волосся і потягнув за собою. Далі скориставшись її безпорадним станом, згвалтував неприродним способом.

Про те, що трапилося друзі потерпілої повідомили своїм батькам, які звернулися в поліцію.

За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від десяти до п'ятнадцяти років.

Як повідомляв Главред, 20 липня в Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Місяць тому набув чинності вирок суду щодо чоловіка через домашнє насильство. Якби його не просто оштрафували, а відправили до в'язниці, то життя двох людей можна було б врятувати.

Раніше в невеликому містечку Теребовля в Тернопільській області 19 червня сталася трагедія. Чоловік вбив свою 28-річну дружину, а потім наклав на себе руки. Сиротою залишилася трирічна дочка пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти