Катували і хотіли вирізати язик: під Черніговом чоловіки вбили 22-річного хлопця

24 січня 2022, 23:58
Нападники жорстоко били хлопця на очах у 4 свідків.
вбивство
Вбивство / Суспильне

У селі Кам'янська Слобода Чернігівської області місцеві чоловіки вбивли 22-річного хлопця, який в одному з будинків відпочивав зі своєю дівчиною.

Як повідомляє Суспільне, 22-річний хлопець з дівчиною гостював в одному з будинків у селі. Раптово в приміщення увірвалися двоє місцевих жителів і накинулися на хлопця.

Нападники жорстоко били хлопця на очах у 4 свідків, які за їхніми словами, не могли допомогти потерпілому.

Чоловік помер у лікарні

"Різали ножем, хотіли язик вирізати, зуби при мені вони вибили. Я теж це бачила", - каже місцева мешканка Тетяна, яка стала свідком розправи.

Потерпілого госпіталізували, але він помер у лікарні.

Що кажуть у поліції

Поліція одразу затримала підозрюваних, проте одного з чоловіків вже відпустили.

У поліції повідомили, що молоді люди разом розпивали алкоголь. Тоді один з нападників вдарив потерпілого стільчиком по голові.

"Нанесені тілесні ушкодження спричинили смерть потерпілого. Одного з фігурантів, що безпосередньо наносив смертельні удари, поліцейські того ж дня затримали в порядку статті 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років", – повідомила прессекретар поліції Чернігівської області Наталія Слабеняк.

читайте такожЗгвалтував і по-звірячому бив: в Івано-Франківській області рецидивіст жорстоко вбив 9-річну дівчинку

Раніше ми повідомляли, що у Львівській області в Стрийському районі 22-річний чоловік спочатку побив, а потім зарізав свого 66-річного батька. Конфлікт, який закінчився трагічно, спалахнув між батьком і сином під час розпивання спиртного.

У Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти