"Дідусь хороший, лагодив велосипеди в гаражі": на Волині літній чоловік ґвалтував 7-річну сироту

29 жовтня 2021, 22:40
Чоловіка відправили в СІЗО на 2 місяці утримання під вартою без права внесення застави.
діти, насильство
Дідусь зґвалтував родичку-сироту / pixabay

На Волині за підозрою в неодноразовому зґвалтуванні семирічної довочки-сироти затримали 63-річного чоловіка. В пережитому дитина особисто зізналася своєму батькові. Чоловік повідомив про це копам.

Як йдеться в сюжеті ТСН, дідусь є родичем дівчинці, мати якої померла, а батько був змушений вирушити на заробітки.

"Я повірив своїй дитині. Я хотів її захистити", - каже батько постраждалої.

Правоохоронці обшукали житло підозрюваного, який, на перший погляд, здавався хорошим дідусем і навіть лагодив дітям велосипеди, і знайшли у нього в гаражі докази страшного злочину.

"Встановлено, що протягом липня-серпня цього року 63-річний житель селища Благодатне кілька разів ґвалтував семирічну дівчинку", - розповіла речник прокуратури Наталія Мурахевич.

Журналісти ТСН дізналися, що факт неодноразових зґвалтувань підтвердив лікар. А в гаражі підозрюваного, де, за словами дівчинки, сталося насильство, знайшли багато дитячого порно.

читайте такожДесятирічна дитина під час тихої години в онкохвильниці вистрілила собі в голову з травматаСусіди ошелешені почутим. За їхніми словами, у ґвалтівника 2 дочки і 4 онуків. Він все життя працював на заводі, а тепер на пенсії і постійно щось майструє у себе в гаражі.

Дружина затриманого у страшний злочин чоловіка не вірить.

"Він для нас найкращий. Ми в це ніколи в житті не повіримо", - стверджує жінка.

Чоловіка відправили в СІЗО на 2 місяці утримання під вартою без права внесення застави. Якщо його провина буде доведена в суді, то йому загрожує 15 років в'язниці і "відблиск" прізвища в реєстрі педофілів.

Нагадаємо, раніше у Житомирі вітчим нещадно побив 8-річну падчерку. Його цивільна дружина - мати трьох дітей потрапила до лікарні, залишивши на неадеквата своїх чад. Про те, що діти страждають від рукоприкладства вони особисто розповіли жінці по телефону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти