StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кохана Дмитра Кулеби розсекретила роман з політиком та показала їх домашнє фото

20 квітня 2023, 12:55
12749
Глава МЗС України приховував свої стосунки близько двох років, але обраниця не змогла стримати ніжних слів в особливий для них день.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба та Світлана Павелецька перебувають у стосунках / instagram.com/dmytro_kuleba, instagram.com/paveletskaya_svitlana

Державний діяч, дипломат і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 19 квітня відсвяткував своє 42-річчя. З особливим святом його привітала особлива людина в його житті.

На честь Дня народження коханого розсекретити їхній роман вирішила Світлана Павелецька, відома українська піарниця та співзасновниця видавництва "Книголав". На своїй сторінці в Instagram жінка опублікувала романтичне фото з обранцем, і зворушливо привітала його зі святом.

"В тебе сьогодні свято, а насправді - в мене, бо ти людина, яка змінила моє життя, змінила мене та довела, що таке щастя можливе не тільки в книжках.Я бажаю тобі завжди вірити в себе, принаймні на половину так сильно, як я в тебе. Я знаю, що ти неймовірний, не уявляю як ти все витримуєш, але впевнена - ти зможеш все, вже зміг, і головне, ти будеш щасливим, це головне завдання я давно прийняла до виконання. Люблю шалено", - пише Павелецька.

відео дня

Роман зі Світланою Кулебі стали приписувати ще в грудні 2021 року, коли політик був офіційно одружений з Євгенією Кулебою, громадською діячкою. Розлучення відбулося в квітні 2022 року, проте глава МЗС та піарниця не поспішали афішувати свої стосунки.

У Дмитра Кулеби від шлюбу з Євгенією є двоє дітей - Єгор (нар. 2006) та Любов (нар. 2011), у Павелецької від попередніх стосунків - дев'ятирічний син Олександр.

Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба та Світлана Павелецька перебувають у стосунках / instagram.com/paveletskaya_svitlana

Раніше продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк здійснив камінг-аут і розповів, що тепер живе разом з бойфрендом.

Також американська співачка Брітні Спірс спростувала чутки про своє розлучення з молодим актором Семом Асгарі - папараці марно намагалися "розлучити" пару, у якої в сімейному житті все в порядку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти