StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярний український тік-токер уперше стане батьком

12 травня 2024, 22:07
1244
Шанувальники Влада Шевченка вже передчувають вихід жартів на тему батьківства.
Влад Шевченко з дружиною
Влад Шевченко стане батьком - дружина коміка вагітна первістком / колаж: Главред, фото: instagram.com/vlad.shevchenko_, instagram.com/nastyadusha

Український тік-токер і комік Влад Шевченко в День матері повідомив шанувальникам несподівану новину - незабаром він та його дружина Анастасія вперше стануть батьками. Щасливий блогер опублікував це радісне повідомлення в Instagram.

"Особливий день для особливої новини - ми станемо батьками", - написав Шевченко, і опублікував серію зворушливих фото з дружиною. Подружжя знялося в парних образах - у кадрі Анастасія демонструє вже помітно кругленький животик, а Влад дивиться на майбутню маму своєї дитини абсолютно закоханими очима.

У коментарях численні шанувальники творчості коміка вітають його сім'ю з майбутнім потомством, і вже мріють побачити жарти на батьківські та дитячі теми в його виконанні.

відео дня

Влад і Анастасія одружилися в липні 2018 року. Поки він підкорює Мережу своїми смішними роликами, вона викладає англійську мову. Для подружжя це буде перша дитина.

Влад Шевченко з дружиною
Влад Шевченко стане батьком - дружина коміка вагітна первістком / колаж: Главред, фото: instagram.com/vlad.shevchenko_

Хто такий Влад Шевченко?

Влад Шевченко - український комік і відеоблогер. Популярний у TikTok (1.3 млн підписників) завдяки коротким гумористичним роликам. Брав участь у шоу "Ліга сміху".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Оля Цибульська розповіла про неприємне знайомство з письменником Сергієм Жаданом, якому, за її словами, вона абсолютно не сподобалася.

Також ведуча і громадська діячка Катя Осадча показала своє раритетне фото 20-річної давності, на якому вона зображена під час одного з найперших ефірів "Світського життя".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти