StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дантес розповів про "зраду" мами: "За що вона так зі мною?"

12 травня 2024, 22:57
17186
Мама артиста "спалила" його безглузде фото у відповідь на привітання зі святом.
Володимир Дантес
Володимир Дантес в юності - мама Дантеса показала рідкісне фото сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

Український співак, шоумен і волонтер Володимир Дантес близький зі своєю мамою, і в День матері не упустив можливість провести з нею час. Він привітав її зі святом і був радий побачитися, проте незабаром на нього чекало велике розчарування.

Нова дівчина артиста, бізнесвумен і дизайнер Даша Кацуріна, знайшла спільну мову з мамою Дантеса, і жінки тепло спілкуються. Ба більше - обмінюються фотографіями, що самому Володимиру не до смаку.

У своєму блозі в Instagram він виклав повне обурення відео. "В День матері ти приїжджаєш до мами, даруєш квіти, проводиш з нею час... І вона, у відповідь на проявлену увагу, висилає твоїй дівчині отакі фото! Що я не так зробив?! За що я провинився перед нею? За що вона так зі мною?" - запитує ображений Дантес.

відео дня

Знімок, який наробив так багато галасу - фотографія з юності музиканта. У кадрі майбутня зірка позує в чорній сорочці та з волоссям, яке він прибрав з чола обручем. Очевидно, це не найулюбленіше фото Володимира Дантеса, якщо судити з його емоційної реакції.

Володимир Дантес
Володимир Дантес в юності - мама Дантеса показала рідкісне фото сина / instagram.com/volodymyrdantes

Хто такий Володимир Дантес?

Володимир Дантес (справжнє ім'я - Володимир Гудков) - український співак, теле- і радіоведучий. Ексучасник гурту ДіО.фільми. Переможець шоу талантів "Фабрика зірок-2". Був одружений (2015-2022) зі співачкою DOROFEEVA. Автор проєктів "Мамо, я ганяю тачки", "Будинок Культури", "Мам, я роблю бізнес" тощо. Знімався у багатьох телешоу - "Ліга сміху", "Маскарад", "Маленькі гіганти", "Я Люблю Україну", "Їжа, я люблю тебе" тощо. Учасник гурту Badstreet boys. Сольно виступає під псевдонімом Dantes.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Оля Цибульська розповіла про неприємне знайомство з письменником Сергієм Жаданом, якому, за її словами, вона абсолютно не сподобалася.

Також ведуча і громадська діячка Катя Осадча показала своє раритетне фото 20-річної давності, на якому вона зображена під час одного з найперших ефірів "Світського життя".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти