StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Щасливі разом: Брітні Спірс спростувала чутки про розлучення з молодим чоловіком

12 квітня 2023, 16:22
На зло хейтерам Брітні представила незаперечний доказ того, що їх з Семом Асгарі почуття все ще сильні.
Брітні Спірс, Сем Асгарі
Брітні Спірс і Сем Асгарі не розлучаються / instagram.com/britneyspears

На долю Брітні Спірс випало чимало випробувань, і фанати були дуже раді, коли поп-діва нарешті знайшла своє щастя з актором і моделлю Семом Асгарі. Влітку 2022 року пара одружилася після тривалих стосунків.

Однак над їх шлюбом стали згущуватися хмари - в ЗМІ почали з'являтися новини про те, що Бріт та Сем знаходяться на межі розлучення. Інсайдер стверджував, що нервові зриви співачки сильно ранять її чоловіка, через що у них виникають конфлікти.

Сам Асгарі ці чутки заперечував, проте подружжя стали все частіше помічати окремо і без головного шлюбного атрибута - обручки на безіменному пальці. Однак Спірс вирішила поставити в чутках про розлучення крапку.

відео дня

На її сторінці в Instagram з'явився свіжий ролик, на якому артистка в топі і мінішортах танцює на вулиці. Коли Спірс махала руками, на її пальці виблискував камінь обручки, подарованої Семом на знак його любові.

Раніше стало відомо, що американська акторка, дворазова володарка премій "Оскар" і "Золотий глобус", Хіларі Суонк у віці 48 років вперше стала мамою.

Також з'явилася новина про те, що співачка і 12-разовий лауреат премії "Греммі" Тейлор Свіфт розлучилася з бойфрендом-актором після 6 років романтичних стосунків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти