StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ведуча 1+1 показала новонароджену доньку та назвала її незвичайне ім'я

4 грудня 2023, 19:49
229872
Молода мама Наталія Островська з гордістю оголосила, як назвала свого первістка.
Наталія Островська з дочкою
Наталія Островська розкрила ім'я новонародженої доньки / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliostrovska

У червні журналістка 1+1 та ведуча Єдиного марафону новин Наталія Островська поділилася з шанувальниками новиною про те, що вона чекає на дитину. У листопаді вона народила первістка.

Зараз новонародженій дитині трохи більше 2 тижнів. Горда мама на своїй сторінці в Instagram показала перше студійне фото з немовлям, та розкрила незвичайне ім'я дочки.

Так Островська зізналася, що за допомогою у виборі імені для дитини вона з чоловіком звернулася до церковних святців. Лікарі прогнозували, що дівчинка з'явиться на світ 11 листопада - дата, якій за церковним календарем відповідають іменини Агати. Ім'я припало молодим батькам до душі.

відео дня

І хоч малятко з'явилося на світ на 6 днів пізніше, 17 листопада, Наталя з чоловіком не стали відмовлятися від красивого рідкісного імені. Так ведуча стала мамою Аґати Богданівни Островської.

"Імʼя з давньою історією, походить від грецького "agathos", перекладають як "хороша", "добра". ...Їй підходить і нам подобається, як звучить з по батькові - Аґата Богданівна", - хвалиться щаслива матуся.

Наталія Островська з дочкою
Наталія Островська розкрила ім'я новонародженої доньки / instagram.com/nataliostrovska

Раніше соліст гурту Мапеѕкіп Даміано Давид попався папараці разом з новою коханою, голлівудською акторкою Дав Камерон. Разом закохані відпочивали на одному з австралійських пляжів.

Також юна "дружина" Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, відповіла на питання про свою вагітність, які виникли після її провокаційного посту в Instagram.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти