StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Була дійсно товста": ображена Каменських відповіла на хейт за зайві кілограми

14 травня 2024, 15:58
564
NK заявила, що не може подобатися всім, але виправити це все ж спробувала.
Настя Каменських
Настя Каменських вага - NK показала, як тренується для схуднення / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських на початку своєї музичної кар'єри могла похвалитися пишними формами, за що її регулярно критикували в пресі та Мережі. За цим послідувало сильне схуднення артистки, яке також сподобалося далеко не всім.

Цей цикл повторювався вже кілька разів, і суспільне невдоволення вже починає набридати Каменських. Нещодавно їй знову стали дорікати в наборі ваги, через що співачка опублікувала у своєму блозі в Instagram ображено-філософський пост.

"Пішла тренуватись, бо написали, що я знову товста. Була дійсно товста - не подобалась бо товста, схудла - краще було з пишними формами", - написала NK і опублікувала відео свого домашнього тренування.

відео дня

Артистка також підкреслила, що вважає гнівну критику на свою адресу ознакою поганого виховання. "Подобатись чи не подобатись - це ок, кожен має право на свою думку і вподобання, але форма, в якій висловлювати свою думку, залежить від виховання та внутрішнього стану. Коли часи складні - важливо вчитися випромінювати світло, йти за своїм серцем — бо тільки так можливо перемогти зло", - переконана вона.

Дивіться відео домашнього тренування Насті Каменських:

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Всього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

NK - останні новини:

Раніше Настя Каменських прокоментувала роман із молочником із кліпу "MOLOKO" - на відео співачка відверто фліртувала з молодим артистом Ostrovskiy, що спровокувало чутки про їхні стосунки.

Зі свого боку пліткарі продовжують наполягати, що Потап і Настя Каменських більше не пара, а сама співачка і зовсім переїхала в іншу країну до нового багатого чоловіка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти