StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Важкий період": юна дружина Остапчука прокоментувала чутки про вагітність

30 листопада 2023, 21:56
Катерина Полтавська інтригує пікантними деталями з життя з шоуменом.
Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Катерина Полтавська відповіла на чутки про поповнення в родині / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

На початку жовтня український ведучий Володимир Остапчук та його кохана, яку в мережі називають "дружиною", журналістка Катерина Полтавська, відзначили першу річницю відносин. Їх роман почався, коли шоумен був ще одружений вдруге, або перебував у процесі розлучення.

Так чи інакше, Остапчук називає Полтавську своїм єдиним коханням, і схоже, що він дуже щасливий з дівчиною. Вона, хоч і акцентує увагу на тому, що не любить обговорювати відносини, все ж часто заграє з аудиторією, якій цікаво, як протікає їх роман.

Наприклад, нещодавно Катерина опублікувала у своєму блозі в Instagram фотографію свого ліжка, на якому стоїть коробочка з помідорами. Знімок вона підписала: "У мене в житті зараз дуже важкий період - ранок". Це наштовхнуло шанувальників на думку, що дівчина вагітна, адже незвичайні смакові вподобання та ранкова нудота характерні для цього стану.

відео дня

Коли підписники стали питати Полтавську, чи очікує вона дитину, вона відповіла дуже ухильно. "Вова наче ні", - написала вона, що можна розцінити двояко.

Варто відзначити, що у Володимира Остапчука вже є двоє дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко - донька Емілія і син Еван-Олександр.

Коментар Катерини Полтавської про вагітність
Катерина Полтавська відповіла на чутки про поповнення в родині / колаж: Главред, фото: instagram.com/poka.tya

Раніше українська співачка Ірина Білик показала шокуючі метаморфози - як справжня артистка, вона може перевтілюватися до невпізнання всього лише за допомогою макіяжу.

Також колишній чоловік Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин, назвав "генетичну" причину розлучення зі співачкою. Він зізнався, що підштовхнуло його до рішення розійтися зі співачкою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти