StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Труси на голову натягувати - ну таке": Дашу Квіткову засудили за надмірно відверті фото в бікіні

16 серпня 2022, 21:20
Блогерка показала чудову фігуру в оригінальному купальнику, але фанати знайшли, до чого причепитися.
Даша Квіткова
Даша Квіткова в бікіні викликала обурення в мережі / instagram.com/kvittkova

Українська блогерка, переможниця 9 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк і дружина Микити Добриніна Даша Квіткова вирушила на відпочинок до Туреччини разом з однорічним сином Левом.

Дівчина вже встигла повернутися в допологову форму - ідеальні вигини тіла вона з великим задоволенням демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Блогерку серед іншого цінують за її стиль в одязі. Однак знімки в купальнику на цей раз були піддані жорсткій критиці. Деякі коментатори визнали наряд Квіткової занадто відвертим: деякі вважають, що мамі не личить публічно оголюватися до такої міри, інші вважають недоречними подібні фото під час війни, треті ж зі зловтіхи пропонують блогерці наступного разу знятися зовсім без трусів:

відео дня

"Та вже можна було й без трусів", "Купальник занадто відвертий. Вже краще голою вийдіть", "Так як ви мама, так негарно", "Ви неймовірна, але труси на голову натягувати ну таке....((".

Даша Квіткова з гумором пообіцяла, що наступного разу неодмінно саме так і зробить, але потрібно трошки потерпіти.

Раніше українська акторка і співачка, зірка серіалу Школа, 21-річна Анна Трінчер показала нові татуювання в інтимних місцях, через що зіткнулася з осудом підписників.

Також українська співачка, модель, волонтерка і зірка Playboy Даша Астаф'єва показала гумористично-пізнавальний ролик про вкрай важливий аспект життя кожного дорослого українця - про кохання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти