StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Трінчер в ботфортах по саме не бався станцювала на столі в кліпі з Позитивом

28 грудня 2022, 14:01
Артисти порадували своїх українських шанувальників яскравим і відвертим кліпом на спільний трек.
Позитив, Тринчер
Трінчер в ботфортах по саме не балуйся станцювала на столі в кліпі з Позитивом / Колаж фото УНІАН

Відома українська попспівачка Анна Трінчер і Позитив (Олексій Завгородній, колишній учасник колективу "Врємя і стєкло") порадували шанувальників яскравим і відвертим кліпом на спільний трек "Який ти козак".

Самі виконавці кажуть, що спеціально поклали в основу сюжетної лінії свого кліпу проблему відключення електроенергії - найбільш, мабуть, актуальної проблеми для всіх українців.

"Відеокліп на пісню знято для підняття вашого настрою. Сподіваюся, сюжетна лінія, присвячена відключенню електроенергії в країні, викличе у вас посмішку. Адже в тому і відмінність українців від усіх. Ми будь-яку проблему можемо обіграти жартівливо і вирішити її з гордо піднятою головою", - говорить Трінчер.

До слова, в кліпі на трек дівчина з'являється в досить відвертому луці – в дуже високих чоботях-ботфортах, паску і білій кофті з корсетом. У свою чергу, Позитив вибрав собі стріт-стайл – футболка, рожева краватка, куртка, штани і кеди.

Нагадаємо, раніше співачка Настя Приходько, якій не дає спокою життя і кар'єра Потапа, знову вирішила словесно "атакувати" артиста. В інтерв'ю вона розповіла, чому відчуває таку неприязнь до Потапенка.

Тим часом сам український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап) "привітав" пропагандиста Володимира Соловйова з днем народження потужним спічем нецензурного приниження.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти