StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тодоренко розповіла про викидень: що сталося

4 травня 2022, 16:53
Регіна Тодоренко, як завжди, на очах у ЗМІ.
Тодоренко
Тодоренко поділилася особистою драмою / скріншот

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка відмовчується щодо російського вторгнення в Україну і переживає більше за свою вагу, чим за згвалтованих в Україні дітей, пережила викидень ще до другої вагітності, тому довго боялася зізнатися, що вона в положенні. За її словами, причиною втрати дитини стала травма в результаті падіння.

"Боялася зізнатися, так як попередня вагітність не склалася. Я навіть боялася робити тест. А ще боялася втратити роботу, в тому випадку роль. У вагітність падіння і травми дійсно призводять до сумних наслідків", — поділилася Регіна, яку цитує Телеграм-канал "Звездач".

читайте також"Мені зараз дуже складно": про що реально переживає Регіна Тодоренко

відео дня

Виявляється, Тодоренко помітила, що в організмі відбуваються якісь зміни, але продовжила вести звичайний спосіб життя.

"Мене кидало в жар пару днів і тиск падав нижче плінтуса. Потім був політ в Стамбул, я раділа, що проводжу час з друзями. Раділа кожну секунду, хоч і відчувала в тілі якісь дивні процеси. На наступний день ми знімалися для кліпу, а мене супроводжувало здуття. На фотосесії я потихеньку почала розуміти, що у мене гормональний збій — я весь час плачу".

Нагадаємо, раніше Тодоренко розповіла, що вже набрала чимало кілограм під час вагітності і боїться набрати ще. Шкода, що вона не боїться, що росіяни, для яких вона створює розважальний контент, зруйнують її батьківщину і продовжать вбивати мирних співгромадян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти