Супермодель повністю роздягнулася в протест обрання Трампа

4 листопада 2020, 09:53
532
Американська супермодель Каролін Мерфі повністю оголилася, виставивши на загальний огляд спокусливі форми в протест обрання Трампа.
Каролін Мерфі
Каролін Мерфі / Instagram

Американська супермодель Каролін Мерфі, яка активно підтримує захист навколишнього середовища і екологічний розвиток людства, звинуватила Дональда Трампа в тотальному знищенні екологічного законодавства в США і роздяглася на підтримку президентських виборів і проти обрання Дональда Трампа.

Каролін Мерфі показала своє голе фото і написала великий пост проти Трампа.

"Гола правда в тому, що, незважаючи на безглузду риторику і заяви Трампа, він і його адміністрація за останні чотири роки завдали шкоди і спустошення екології. Вони скасували і призупинили дію правил, що регулюють очищення повітря, води, що захищають дику природу і правила утилізації токсичних хімічних речовин; відмовилися від основних кліматичних політик. читайте такожБіля Білого дому почалися масові протести проти ТрампаЯ ціную чисте повітря, чисту воду, здоровий грунт, доступ до поживної їжі, захист тварин і повагу до природи. Я поважаю основні потреби, які були створені для нашого виживання. Я намагаюся звертати увагу, слухаю вчених; і, як особистість, я використовую цю інформацію і намагаюся бути управителем землі. За загальним визнанням, я можу краще. Так що на сьогодні мій спосіб домогтися більшого-проголосувати за відставку Трампа", - написала вона.

відео дня

На фото Каролін Мерфі лежить на піску біля кущиків на боку, повернувшись спиною до фотографа, демонструючи на голій спині напис "голосуй", і хвастаючись довгими стрункими ніжками і пружною апетитною попкою, яка виділяється білою плямою на її тілі.

Каролін Мерфі
Каролін Мерфі / Instagram

Нагадаємо, в США 3 листопада пройшли вибори президента, і основні конкуренти по всіх округах - Дональд Трамп і Джо Байден. Поки що йде підрахунок голосів, і Трамп, і Байден поперемінно отримують перевагу, але стабільного лідерства немає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти