StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стало відомо де: Галкін зібрався купувати квартиру замість своєї московської

20 травня 2023, 17:19оновлено 30 травня 2023, 10:04
Гуморист Максим Галкін збирається позбавлятися від всієї нерухомості у терористичній державі.
Стало відомо де: Галкін зібрався купувати квартиру замість своєї московської
Максим Галкін розпродає свою нерухомість/ instagram.com/maxgalkinru

Російський комедійний артист Максим Галкін, який виступив проти нападу Росії на Україну, вирішив продати свою квартиру в терористичній Москві.

За словами пропагандистського джерела Kp.ru, якийсь московський продюсер розкрив плани сім'ї Галкіна. Зокрема, за його словами, відомий замок Пугачової, який розташувався в селищі Грязь, насправді не продали.

"Скільки всього було написано про замок в селі Грязь – його не продали. Так як це індивідуальний проект, туди вкладено дуже багато грошей, а продати його рівноцінно вкладеним коштам (і навіть за півціни) неможливо. Якщо коли-небудь знайдеться покупець, то це буде диво", - говорить він.

відео дня

Продюсер також додає, що у Максима Галкіна є плани восени продавати більш стандартний об'єкт нерухомості - квартиру в Москві.

"Щоб переінвестувати гроші і купити квартиру в Нью-Йорку. Як продасть? Може спочатку оформить дарчу на дружину?"Вибір країни для інвестицій не випадковий. У США є житло у дочки Пугачової - у Крістіни Орбакайте будинок на Манхеттені, квартира в Майамі. Орбакайте з чоловіком і донькою зараз живе в Америці, її дитина ходить в школу в Нью-Йорку. Там же проживає і працює тепер старший син Христини Микита Пресняков з дружиною. Можливо, що Галкін планує купити житло на той випадок якщо його діти в майбутньому вирішать здобувати вищу освіту в США або відвідувати рідню", - додає він.

Нагадаємо, раніше легендарна радянська естрадна співачка Алла Пугачова покинула країну-агресор Росію - відразу після того, як закінчилися похорони її давнього приятеля, відомого модельєра Валентина Юдашкіна.

Нагадаємо, раніше раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилітала в РФ, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Очевидці зазначили, що на церемонії прощання Примадонна трималася подалі і намагалася контактувати з усіма по мінімуму, що викликало у преси багато питань.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти