StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як швидко розносити тісне взуття: 7 простих способів, які точно допоможуть

28 квітня 2024, 04:30
2035
Якщо взуття не відповідає розміру або трохи здавлює, є кілька способів розтягнути його.
Як швидко розносити тісне взуття: 7 простих способів, які точно допоможуть
7 способів розтягнути взуття / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Купівля нового взуття - це завжди хвилююча подія, але іноді воно може принести розчарування, якщо виявляється, що туфлі тиснуть. Не поспішайте викидати або здавати їх назад, адже існує декілька способів, які допоможуть вам розносити туфлі та зробити їх комфортнішими.

Вас також може зацікавити матеріал Главреду: Як відбілити пожовклу підошву: копійчані засоби, які врятують взуття.

Як збільшити туфлі, якщо вони тиснуть

Один із найпростіших і найефективніших - використання спеціальних хімічних засобів для розм'якшення шкіри. Ці засоби часто продаються у взуттєвих магазинах або спеціалізованих відділах.

відео дня

Якщо ви хочете розтягнути взуття в довжину, спрей або піна для розм'якшення шкіри можуть бути чудовим вибором. Вони спеціально розроблені, щоб допомогти розтягнути взуття, не пошкоджуючи матеріал і не залишаючи плям. Після нанесення засобу на взуття потрібно надягти його на ногу та походити деякий час, щоб розм'якшене взуття набуло форми ноги.

Переваги використання спеціальних засобів:

  • Вони не шкодять матеріалу взуття.
  • Не залишають плям або змін кольору.
  • Діють швидко і ефективно.

Як можна розтягнути туфлі у домашніх умовах

Розтягнути взуття можна за допомогою картоплі. Очистіть картоплю та наріжте її на шматки, які відповідають формі туфель. Заповніть повністю туфлі картоплею та залиште на ніч.

Також розтягнути взуття допоможуть газети. Намочіть газети у воді та відіжміть їх. Щільно набийте туфлі мокрими газетами та залиште на ніч. Зранку ви побачите, що ваше взуття стало набагато зручнішим.

Заморожування може бути таким же ефективним способом розтягнути взуття, як і тепло, пише Shoe Zone. Для цього наповніть пластиковий пакет водою і помістіть його всередину взуття. Потім помістіть взуття в морозилку на ніч і залиште приблизно на шість-вісім годин.

Вода перетвориться на лід і розшириться, а також розтягне ваше взуття. Зазвичай цей метод найкраще підходить для нешкіряного взуття.

    Як розносити туфлі за день

    Якщо вам терміново потрібно розносити туфлі, ось кілька швидких методів:

    1. Носіть взуття з товстими шкарпетками: Одягніть товсті шкарпетки та поносіть туфлі протягом декількох годин. Це допоможе розтягнути взуття в місцях, де воно тисне.
    2. Використовуйте фен: Увімкніть фен на режим гарячого повітря та спрямуйте його на ділянки взуття, які тиснуть. Тримайте фен на відстані 15-20 см протягом 30 секунд, а потім одягніть взуття на товсті шкарпетки. Повторіть процедуру кілька разів.
    3. Намастіть взуття спиртом: Змочіть ватний диск спиртом і протріть ним внутрішню частину туфель. Спирт допоможе розм'якшити шкіру та зробити її більш еластичною.
    4. Розтягніть взуття вручну: Наповніть пакети водою та засуньте їх у туфлі. Залиште на ніч, а вранці вийміть пакети.

    Скільки потрібно часу, щоб розносити туфлі?

    Час, який знадобиться для того, щоб розносити туфлі, залежить від матеріалу, з якого вони виготовлені, та від того, наскільки вони тісні. В середньому, може знадобитися від декількох годин до декількох днів.

    Читайте також:

    Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

    Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

    Реклама

    Останні новини

    Реклама
    Реклама
    Реклама
    ^
    Ми використовуемо cookies
    Прийняти