StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шуби, ботфорти, Париж і тачки: мережу розбурхала прес-офіцер ДМСУ

9 січня 2023, 15:59оновлено 9 січня 2023, 21:29
Чиновниця похвалилася своїм розкішним життям, а також пообіцяла швидкий коментар.
Іванна Плантковская
Іванна Плантковська / Instagram

У мережі назріває гламурний скандал щодо спікера регіонального управління ДМСУ Іванни Плантковської, яка знає толк в розкішному житті.

За інформацією Таблоїд, молода жінка виглядає не гірше будь-якої дівчини-ескортниці, а на деяких фото навіть краще. Вона активно хвалиться своїми шубами, брендовими сумками і поїздками в Париж на сторінках своїх соціальних мереж.

Незважаючи на жорстоку війну в Україні, Плантковська активно демонструє, що життя триває і жити його можна "по-багатому": з Мерседесами, еротичними фотосесіями і курортами.

відео дня

Шуби, ботфорти, Париж і тачки: мережу розбурхала прес-офіцер ДМСУ

"2023, я в тебе вірю", - підписала своє фото з Парижа прес-офіцер, начебто в 2022 у неї все було погано.

"Знайомтеся. Прес-офіцер Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська. Офіцер прикордонної служби воюючої країни. Ще раз: офіцер воюючої країни. Красиво живе і відпочиває за кордоном у розпал найзапекліших боїв, коли її ж побратими кров'ю відстоюють Незалежність України. Хоча в даному випадку слово "побратими" недоречно. Питання навіть не в тому чи збігається її дохід держслужбовця з шикарним способом життя (хоча і в цьому теж). Питання в тому, що публікувати такі фото під час війни перебуваючи на такій службі – невиліковна хвороба. Сподіваюся, що організаційні висновки будуть зроблені правильні. Не потрібна їй ця служба", - написав на своїй сторінці в Facbook адвокат Максим Журавльов.

"Опублікувала фото з Парижа, а також фотографії з курортів, де зустріла Новий 2023 рік. Народ обурився, тому що в Україні триває широкомасштабна війна", – пише журналіст Костянтин Андрейчук.

До слова, гламурна чиновниця швидко позакривала свої соцмережі. Але ось на цьому фото, мадам відпочиває на курорті Буковель. В шубі з натурального хутра і сумкою відомого і дорогого бренду.

Шуби, ботфорти, Париж і тачки: мережу розбурхала прес-офіцер ДМСУ

Сама чиновниця вже готується опублікувати свій особистий коментар щодо ситуації.

Зазначимо, що Державна прикордонна служба має ухвалити рішення, щодо подальшого проходження служби та виконання обов'язків за посадою прес-офіцера Іванни Плантовської, заявив речник ДПСУ Андрій Демченко.

Він зазначив, що не має права коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного.

Нагадаємо, раніше івідома українська комедійна актриса Дар'я Петрожицька (зірка серіалу "папік") розповіла що не може знайти роботу за фахом в Німеччині (саме в цій країні вона живе в останні місяці – після початку повномасштабного військового вторгнення з РФ в Україну). Артистка поспілкувалася з шанувальниками в Instagram Stories.

Актриса зізналася, що в даний час у неї немає роботи і, відповідно, доходу. Петрожицька каже, що пережити безробітні часи їй допомагає бойфренд Олексій. Саме з ним вона і живе в Німеччині.

Петрожицька пожартувала, що коханому доводиться забезпечувати не тільки її, а й двох великих чорних котів.

Крім того, раніше український актор, зірка серіалу кріпосна, Тарас Цимбалюк, який на початку повномасштабної війни в Україні оголосив про розставання з дружиною, розсекретив особистість нової коханої.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти