StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Актриса Петрожицька назвала російського актора, який підтримав її

16 вересня 2022, 11:31
26389
Актриса розповіла, як ставиться до росіян і чи є серед них "хороші росіяни".
Дар'я Петрожицька
Дар'я Петрожицька / instagram.com/petrozhitskaya/

Хороших росіян немає і тільки лише одна людина підтримала українську актрису Дарину Петрожицую після початку військового вторгнення Росії в Україну.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Аліні Дротюк. За словами актриси, тільки один актор Дмитро Бєлякін зважився висловити співчуття Дарині. "Так само одна людина. Один актор Російський подзвонив. Белякин. Він десь на третій день війни подзвонив і дуже довго мовчав", – поділилася зірка.

Російський актор насилу підбирав слова, але все ж сказав, що йому соромно. "Я сказала:"Якщо не знаєш, тоді не говори". Після цього більше ніхто. І навіть колишній", - додала вона, згадавши свого колишнього хлопця з РФ Іллю Денискіна.

Нагадаємо, раніше українська актриса Дар'я Трегубова отримала престижну міжнародну нагороду на 79-му Венеціанському кінофестивалі. За її словами, під час церемонії, вона хвилювалася і "говорила про важливе".

"Для мене велика честь бути сьогодні тут. Тому що ми в Україні любимо кіно. Це наша пристрасть. І ми віримо, що кіно може змінювати світ. Я пишаюся бути сьогодні з вами, як частина українського кінематографа, в той час як моя Україна змінює світ", - додала вона.

За словами Трегубової, українські жінки сильні і незламні. "Вони народжують дітей і рятують тварин. Плетуть камуфляжні сітки і збирають гроші на амуніцію по всьому світу. Вони борються і гинуть... і це дуже важко. Але вони переможуть! Ми всі знаємо, що Україна переможе. І ми разом відзначимо цю перемогу!"- додала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти