StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російському акторові Назарову, який відкрито засудив війну, погрожують переламати череп

7 березня 2023, 12:49оновлено 7 березня 2023, 14:03
На артиста у відкриту нападають "хороші росіяни", які підтримують війну в Україні.
Дмитро Назаров
Дмитро Назаров / скріншот YouTube

Російський актор Дмитро Назаров, який виступив на підтримку України і засудив військове вторгнення Росії, опинився в немилості у інших "хороших росіян".

Зокрема, за інформацією Стархіт, акторові відверто погрожують розправою. Так, Дмитро Назаров зізнався, що за останні два місяці отримав масу гнівних повідомлень. У деяких листах йому відверто бажають смерті.

"Коли я публікую вірші проти ботів, вся преса стає на диби і каже, що я образив весь народ. Любі мої, я пишу про ботів, про електронні системи. Я кажу про людей, які пишуть: "Твою дружину треба розстріляти, а тобі проломити підставу черепа, коли будеш йти додому. Вбити тебе, розтоптати", — заявив він.

відео дня

Нагадаємо, раніше актор Дмитро Назаров, який був звільнений за відверту критику кривавої путінської влади з МХТ ім. Чехова і продовжує писати антивоєнні вірші та іронічні пісні про бруд і дурість, яку пропагують в РФ, несподівано висловився з приводу донатів на ЗСУ. Про це він повідомив в одному зі своїх інтерв'ю на YouTube-каналі "Фейгін Live".

Так, за словами Назарова, йому часто пишуть в Instagram з приводу донатів на українську армію. На що актор відповів, що він на це піти не може.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти