Проти Харві Вайнштейна висунули 6 нових звинувачень

3 жовтня 2020, 18:03
Одіозний голлівудський продюсер Харві Вайнштейн вже відбуває покарання за сексуальні домагання і згвалтування, але з'явилися нові звинувачення.
Вайнштейн
Харві Вайнштейн / Reuters

Американський продюсер Харві Вайнштейн, який перехворів коронавірусом у в'язниці і лікарні Нью-Йорка, звинувачений у нових злочинах проти жінок.

У Лос-Анджелесі Харві Вайнштейна звинуватили ще в 6 випадках сексуального насильства проти жінок, повідомляє Reuters з посиланням на окружного прокурора.

Окружна прокурор Лос Анджелеса Джекі Лейсі уточнила, що звинувачення стосуються двох жертв і пов'язані з інцидентами, що сталися більше десяти років тому.

відео дня

Після цього, в цілому проти Вайнштейна висунуто чотири звинувачення в насильницькому статевому акті і насильницьких оральних актах, два звинувачення в сексуальному насильстві шляхом примусу і одне про примусове сексуальне проникнення із застосуванням сили, включаючи п'ять злочинів, скоєних з 2004 по 2013 рік в районі Лос-Анджелеса.

Представники Вайнштейна, який відбуває 23 роки у в'язниці в Нью-Йорка з весни 2020, ніяк не прокоментували нові звинувачення. Вайнштейн завжди заперечував секс з ким-небудь без згоди.

У разі визнання судом цих звинувачень Харлі Вайнштейну загрожує 140 років ув'язнення.

  • Нагадаємо, наприкінці лютого 2020 Вайнштейна офіційно визнали винним відразу в двох справах.
  • Після цього в березні 2020 суд визнав винним ще в двох справах.
  • Як відомо, секс-скандал з Харві Вайштейном розгорівся в 2018 році, коли ряд жінок подали в поліцію заяви про сексуальне насильство, домагання і згвалтування з боку Харві Вайнштейна.
  • В американських ЗМІ вийшло кілька статей з публічними зізнаннями жінок в тому, що стали жертвами Вайнштейна.
  • Після цього ряд голлівудських акторок визнали, що зазнали сексуального насильства з боку Харві Вайнштейна.
  • Після цього з'явилися рух MeToo, активістки якого почали брати участь у викритті сексуальних домагань інших діячів культури.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти