StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надія Мейхер у відвертому топі поманила неосяжною зоною декольте

3 серпня 2022, 05:08
Шовк, що струмує по бюсту співачки, справив на шанувальників чаруючий ефект.
Надія Мейхер
Надія Мейхер показала глибоке декольте у відвертому топі / instagram.com/meiherbymeiher

Українська співачка і акорка Надія Мейхер засвітила "вбивчу" зону декольте в топі власного дизайну. Талановита людина талановита у всьому, а красива людина ще може і витончено продемонструвати свої творіння.

Що і робить Мейхер для власного бренду одягу. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася знімком стильного вбрання, яскравою прикрасою якого стала вона сама.

Артистка постала перед шанувальниками в чорній спідниці-олівець із завищеною талією і топі на тонких бретельках сіро-коричневого кольору з легким рожевим відтінком. Мейхер доповнила цей образ білими масивними сережками і жакетом.

відео дня

На фото вона позує впівоберта, щоб представити одяг власного бренду в більш вигідному світлі. Однак компліменти від шанувальників отримав не тільки стильний лук. У коментарях відзначають параметри тіла співачки, особливо її пишні груди в шовковистому топі, як близькі до райських.

Надія Мейхер
Надія Мейхер показала глибоке декольте у відвертому топі / instagram.com/meiherbymeiher

Раніше 40-річна герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон, показала витончені щиколотки і засмаглі коліна під час Гран-прі Великобританії з вітрильного спорту в Плімуті.

Також розбивший серце Златі Огневич на романтичному реаліті-шоу Холостячка Андрій Задворний здивував "оновленим" зовнішнім виглядом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти