StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Меган Фокс повторила спокусливий образ Памели Андерсон з 1990-х

30 жовтня 2022, 16:06
Меган Фокс і її наречений Machine Gun Kelly відтворили образи скандальної пари 90-х — Памели Андерсон і екс-чоловіка, барабанщика Mötley Crüe, Томмі Лі.
Меган Фокс
Меган Фокс / Instagram.com/meganfox

Відома американська актриса Меган Фокс (найсильніше прославилася ролями в кінофраншизі "Трансформери") з нареченим, репером Machine Gun Kelly в цьому році на Хеллоуїн перетворилися в двох легендарних героїв 90-х. знімки пара виклала в Instagram.

У 2022 році Фокс і Келлі вирішили зобразити косплей на скандальну пару ‒ модель/актрису Памелу Андерсон і її ексчоловіка, барабанщика легендарного глем-метал-колективу Mötley Crüe Томмі Лі.

Фокс позувала з білим волоссям і плаття з рожевої кофтинки і шкіряної спідниці відтінку стиглої вишні. А Machine Gun Kelly для перетворення в Томмі Лі став брюнетом і надів білу майку (заодно зайвий раз показавши численні татуювання на своїй руці фанатам).

Меган Фокс

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що американська співачка барбадоського Походження Ріанна через 5 місяців після народження первістка показала соковиті сідниці в танці крупним планом.

До того американська супермодель і одна з найкрасивіших жінок планети Емілі Ратаковскі прийшла на вечірку у відвертій сукні-Рибальській сітці і спокусливому бікіні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти