StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ріанна в запальному танці показала соковиті сідниці крупним планом

14 жовтня 2022, 11:53оновлено 11 травня 2023, 11:46
Домашня піжама або розкішне мереживо - Рірі може перетворити будь-який наряд в чуттєву цукерку.
Ріанна
Ріанна в нижній білизні показала сідниці крупним планом / instagram.com/badgalriri

Американська співачка барбадоського походження Ріанна повертається в інформаційний простір і новинні стрічки - після народження свого первістка в травні, артистка знову готова вступити в бій зі стереотипами.

Рірі, крім чудового співочого таланту, має свою лінію косметики і спідньої білизни, орієнтованої на жінок будь-яких розмірів і форм.

Часто в рамках рекламних компаній своєї білизни у відвертому контенті з'являється і сама співачка. З травня, коли на світ з'явився її син, це стало рідкістю, проте нещодавно Ріанна знову влилася в роботу. На своїй сторінці в Instagram артистка виклала спокусливе відео, в якому танцює в новій продукції від Savage X Fenty.

відео дня

У ролику Рірі, одягнена лише в худі і комфортні трусики, піднімається по сходах. Потім кадр зміщується, і починається зйомка з нижнього ракурсу - Ріанна танцює, демонструючи свої пишні форми.

Раніше зірка Playboy і волонтерка Даша Астаф'єва оголила соковиті принади в леопардовому корсеті - фанати порівняли чуттєву красу співачки з Атлантичним океаном.

Також новий бойфренд Наді Дорофєєвої, ресторатор і музикант Міша Кацурін, показав оголене фото співачки на тлі відкритого вікна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти