StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Як смоктала, так і буде смоктати вічно": Скабєєва визвірилася на Собчак

17 вересня 2022, 11:41оновлено 8 жовтня 2022, 12:01
Російські пропагандисти, як павуки в банці, повільно але впевнено починають поїдати один одного.
Скабеева
Скабеева / Фото: скріншот з відео

Російська журналістка Ксенія Собчак тицьнула носом ведучих пропагандистського каналу "Росія 24" Скабєєву і Попова, які осоромилися під час ефіру.

Зокрема, в програмі "60 хвилин" вони показали кадри з фільму Габріеля Вейра, назвавши їх відео, де нібито королева Британії Єлизавета II в молодості кидає африканським дітям їжу прямо на землю, а вони її підбирають.

"Ну які ж Тупі, Боже! В ефірі шоу "60 хвилин" показали, як королева Єлизавета II годує поневолених дітей Африки і кидає їжу на землю. А дорога моя Ольга Скабеева на це говорить, мовляв, подивіться, на кадрах молода Єлизавета. Ольга, це відео знято за 27 років до народження Єлизавети. Це робота 1899 року французького кінорежисера Габріеля Вейра, де показаний період протекторату Аннам-французької колонізації Індокитаю. І дві жінки на кадрах — це мати і дочка генерал-губернатора. І кидають вони гроші. Тобто там: не Єлизавета, не їжа. Тупиці", - поскаржилася телеведуча в своєму Telegram-каналі.

відео дня

Скабєєва ж не змогла перенести критики і вискалила свої зуби, замість того, щоб просто визнати помилку.

"Собчак! Ірак-то з Іраном більше не плутаєш? У будь-якій великій редакції люди роблять помилки. І в нашій-найкращою-теж, звичайно. Але ми виправимося і будемо рухатися далі. Як завжди. Впав, піднявся, витер піт з чола, побіг вперед. П'ять годин прямого ефіру щодня. Ти взагалі міркуєш, як це, дорога моя тамада. Так працюють репортери. Так працює найпопулярніша програма у величезній країні. Ми журналісти. Розповідаємо, що відбувається на фронті. А ти як смоктала свою срібну ложку, так і будеш смоктати. Вічно",-підкреслила 37-річна Скабеева в Телеграм.

'Як смоктала, так і буде смоктати вічно': Скабєєва визвірилася на Собчак

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак, яка нещодавно образила нового британського прем'єр-міністра Ліз трас, відповіла посередньому російському телеграм-каналу, який висміяв її наряд.

Зокрема, Собчак з'явилася в одязі бельгійського кутюр'є Дріс Ван Нотена, про що і повідомила, відповівши на публікацію пабліка. "Стиліст Собчак-чувак явно не слабкодухий. Щоб упакувати ведучу в кислотного леопарда і ажурні блакитні колготи, точно потрібні сталеві яйця", - написав Телеграм-канал.

На що Собчак відреагувала, що вона сама собі стиліст. "Це взагалі-то тотал лук Dries Van Noten. Але для сільських так - не підходить. У мене стиліста немає, я сама все комбіную. Так що в схемі Собчак-стиліст-сталеві яйця, одна ланка зайве", - образилася Ксенія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти