StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Для сільських не підходить": Собчак виправдалася за свій дивний лук

15 вересня 2022, 17:37
Журналістка і телеведуча з'явилася в екстравагантному образі, за який їй тут же "прилетіло".
Собчак
Ксенія Собчак вбралася в наряд Європейського дизайнера / УНІАН

Російська журналістка Ксенія Собчак, яка нещодавно образила нового британського прем'єр-міністра Ліз трас, відповіла посередньому російському телеграм-каналу, який висміяв її наряд.

Зокрема, Собчак з'явилася в одязі бельгійського кутюр'є Дріс Ван Нотена, про що і повідомила, відповівши на публікацію пабліка. "Стиліст Собчак-чувак явно не слабкодухий. Щоб упакувати ведучу в кислотного леопарда і ажурні блакитні колготи, точно потрібні сталеві яйця", - написав Телеграм-канал.

На що Собчак відреагувала, що вона сама собі стиліст. "Це взагалі-то тотал лук Dries Van Noten. Але для сільських так - не підходить. У мене стиліста немає, я сама все комбіную. Так що в схемі Собчак-стиліст-сталеві яйця, одна ланка зайве", - образилася Ксенія.

відео дня

Відзначимо, що ціни на вбрання від бельгійського дизайнера варіюються. Наприклад, подібне плаття, як на Собчак, коштує 945 Євро. Пара взуття - 945 Євро. Блейзер близько 1295 Євро. Таким чином, "цибуля не для сільських" обійшовся Собчак в 3185 Євро (190 000 рублів або 117 000 гривень).

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак образила нового британського прем'єр-міністра Ліз трас.

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, "пішла епоха". Собчак мала на увазі недавню кончину британської королеви Єлизавети. Собчак також каже, що їй страшно від того, що королеви більше немає.

"Нехай навіть це було ілюзією, але здавалося, що такі як Королева ніколи не дадуть світу остаточно збожеволіти. Контраст між цим масштабом і напівбожевільною Лізою - величезний. Як величезна різниця масштабу Меркель і Шольца. Велетні вимирають. У Європі, на жаль, залишилися дрібні популісти нездатні на непопулярні, але необхідні для миру на межі катастрофи рішення. Тепер тільки God save us all", - рознервувалася вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти