StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Галкін підтримав українців після підриву ГЕС і отримав море подяки

8 червня 2023, 12:32
Шоумен Максим Галкін відреагував на підрив росіянами Каховської ГЕС і відповів українцям, які подякували йому за підтримку
Галкін, підрив ГЕС
Свій пост гуморист супроводив емодзі вигляді розбитого серця / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Відомий комік, шоумен і чоловік легендарної радянської естрадної співачки Алли Пугачової Максим Галкін (відомий тим, що засудив війну, яку диктатор Путін розв'язав проти України) Instagram українців, які страждають від підриву російськими окупантами Каховської ГЕС.

Галкін опублікував вже легендарну фотографію, на якій врятований від утоплення пес обхопив лапами і не може відпустити ногу українського рятувальника. Свій пост гуморист супроводив емодзі вигляді розбитого серця.

Багато українців подякували артисту за підтримку, співчуття і за те, що він не мовчить про злочини країни-агресора (на відміну від 99,9% представників російського шоу-бізнесу). У свою чергу Галкін на такі коментарі від українців відповідав у вигляді емодзі з руками у молитві та розбитим серцем.

відео дня
Галкін, скріни
Галкін опублікував несамовитий пост / Instagram
скріншоти
Українці дякували Галкіну за підтримку / скріншоти
скріншоти
Українці дякували Галкіну за підтримку / скріншоти

Підрив Каховської ГЕС - що відомо

Вранці 6 червня стало відомо, що російські окупаційні війська підірвали Каховську ГЕС. За даними ГУР Міноборони, підрив стався близько 02:30 ночі.

В Укргідроенерго повідомили, що підрив стався в машинному залі. Каховська ГЕС повністю зруйнована. Станція відновленню не підлягає.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов вважає, що російські окупанти підірвали дамбу Каховської гідроелектростанції за наказом російського диктатора Володимира Путіна. Така вказівка точно віддавалася з кабінету президента РФ, адже такі рішення не приймаються на інших рівнях, навіть на рівні міністра оборони країни-агресора РФ Сергія Шойгу.

Прессекретар Білого дому Карін Жан-П'єр заявила, що руйнування Каховської ГЕС було б неможливим, якби російська армія не вторглася в Україну, а тому саме країна-агресор РФ відповідальна за те, що сталося.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти