StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хіба про таку старість мріяла Алла": У Мережі розкритикували Галкіна за архівне фото з Пугачовою

19 травня 2023, 19:47оновлено 20 травня 2023, 19:00
Відомий комік Максим Галкін опублікував архівні знімки з Аллою Пугачовою і дітьми з РФ і нарвався на хейт фоловерів.
'Хіба про таку старість мріяла Алла': У Мережі розкритикували Галкіна за архівне фото з Пугачовою
Алла Пугачова і Максим Галкін / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий російський гуморист і опозиціонер Максим Галкін, який активно підтримує Україну і регулярно різко висловлюється про путінський режим, поділився в Instagram черговим архівним фото з дружиною, легендарною співачкою Аллою Пугачовою.

У кадрі Галкін позував з дружиною на сходах у своєму шикарному будинку - замку в підмосковному селі Грязь (який, за останніми даними, парі довелося продати). Співачка була в чорному вбранні, а гуморист одягнув світлу футболку, сині джинси і білі кросівки. У відповідь, як водиться, Галкін отримав сотні лютих і жовчних коментарів від жителів країни-агресора РФ.

"Галкін! Скільки у вас шанувальників поза Росією? Залишайтеся там. Пливіть - берег близько", "Замку немає, фото старе, пишатися нічим. Фотошоп рулить", " да ладно. Так і будемо за спиною мамки ховатися?", "Спогади про замок!? Продали! Жах, звичайно! Хіба про таку старість мріяла Алла!? У маленькому ізраїльському будиночку в оренді? Де їй довелося і пилососити і підлоги мити, та ще й за садом доглядати?",- підсумували вони.

Галкін, Пугачова
Галкін, Пугачова
Галкін, Пугачова
Галкін, Пугачова
Галкін, Пугачова

Нагадаємо, раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що Комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Дивіться відео про те, як Пугачова поїхала з Росії:

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти