StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дуа Липа в прозорому вбранні блиснула білизною на модному показі

24 лютого 2023, 16:08
Популярна співачка Дуа Ліпа виблискувала чорною білизною в прозорому мереживному вбранні - просто на показі Тижня моди в Мілані.
Дуа Липа
Дуа Ліпа / Колаж Фото Instagram

27-річна англійська співачка косоварського Походження Дуа Липа порадувала багатомільйонну армію своїх фанатів новим пікантним чином. Як пише британський таблоїд Daily Mail, дівчина в найдрібніших деталях показала свою підтягнуту фігуру, з'явившись на шоу GCDS під час Тижня моди в Мілані.

Для заходу дівчина вибрала дуже відвертий образ. Дівчина була одягнена в прозорий чорний мереживний комбінезон з сітки від бренду GCDS, який включав імітацію кофтинки, великий виріз ззаду і довгі рукави, плавно переходять в рукавички.

Під це все співачка одягла дорогу чорну білизну. І свій образ вона доповнила туфлями на масивних підборах, додавши кілька сантиметрів до свого зросту –і так чималому (1,73 сантиметрів).

відео дня

Всі фотографії можна подивитися в Instagram співачки.

Нагадаємо, раніше відомий співак Рікі Мартін поділився рідкісною фотографією свого 14-річного сина Валентино, якого йому народила сурогатна мати. Через свою популярність артист намагається приховувати дітей, і тримається подалі від папараці.

А ось на вудку цікавих фотографів все ж попалася молодша сестра принцеси Кетрін Уельської - Піппа Міддлтон. Жінку зняли в білосніжному купальнику під час відпочинку на елітному курорті на острові Сен-Бартелемі, що в Карибському морі.

Інші новини шоу-бізнесу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти