StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міддлтон в білосніжному купальнику попалася папараці на відпочинку

18 лютого 2023, 03:03
Дівчата з сімейства Міддлтон мають талант зберігати своє тіло в чудовій формі.
Міддлтон в білосніжному купальнику попалася папараці на відпочинку
Піппа Міддлтон у білому купальнику відпочиває на острові Сен-Барт / twitter.com/pippaofficial

Колумністка, письменниця, світська левиця і молодша сестра принцеси Кетрін Уельської Філіпа Шарлотта Меттьюз, більш відома, як Піппа Міддлтон, вирушила з родиною на відпочинок.

Батьки її чоловіка, бізнесмена та колишнього гонщика Джеймса Меттьюза, володіють елітним курортом на острові Сен-Бартелемі, що в Карибському морі. Піппа з дітьми та чоловіком часто проводять там спільну відпустку.

Саме на Сен-Барті Міддлтон і підловили папараці - вона якраз гуляла з Артуром, Грейс і Роуз на пляжі. Знімки молодшої сестри принцеси Кетрін з'явилися на її фан-сторінці в Instagram.

відео дня

39-річна Піппа в білосніжному купальнику на одне плече спершу борсалася з малюками в піску, а потім вирішила скупатися. На знімках добре видно, що атлетичність, якою володіють обидві сестри - це відмінна риса Міддлтонів. Філіпа стала втретє мамою лише в червні 2022 року, проте вже відновила свої "допологові" форми, і все ще може похвалитися пласким животиком і підтягнутими ніжками без целюліту.

Раніше 31-річна модель і акторка Емілі Ратаковскі дала зухвалу Відповідь всім, хто критикує її за любов до эротичних вбрань - у новій фотосесії вона роздяглася догола.

Також українська співачка MamaRika в спокусливій нижній білизні пограла м'язами перед дзеркалом - артистка успішно бореться з наслідками новорічних салатиків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти