StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дімопулос виправдалася за "бенкет під час чуми"

30 листопада 2022, 17:46
Селебріті розповіла про те, як вона провела день народження подруги у Франції.
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос / instagram.com/santadimopulos/

Українська співачка і модель Санта Дімопулос, яка нещодавно потрапила в скандал, виправдалася за публікацію своїх розваг на день пам'яті жертв Голодомору.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Так, Дімопулос поїхавши на пафосний день народження своєї подруги до Франції, вирішила не читати новини, щоб "відволіктися". За її словами, якби вона знала, що в день, коли вона з подругами пила "Версальський чай", Україна сумувала за жертвами Голодомору. "Якби я вранці прочитала новини (як зазвичай), поставила б цей пост? Ні! Але я нікому не нашкодила і не зробила зла. Кожна людина в житті робить помилки і я не виняток. І я давно приймаю себе неідеальну, тому що я знаю хто я і яка я", - написала вона.

відео дня

Дімопулос також не забула нагадати, що вона не втомлюється донатити. "Я вибрала жити, любити, розвиватися і одночасно донатити, висвітлювати те, що відбувається в Україні, допомагати", - пише зірка.

За словами танцівниці, ведені іншими людьми, що живуть в Інтернеті, без своєї думки, якими керують все життя – це не народ України. "Українці згуртовані як ніколи раніше і кращі їх представники (яких більшість) розуміють, якою ціною нам дістається свобода і не дозволять собі ображати своїх. Я завжди з вами відверта. У мене немає піарників, які по дзвінку можуть видалити або розтиражувати ту чи іншу новину. Краще б преса висвітлювала інші справи, до яких я маю відношення. Але я розумію, що Ім'я Санта Дімопулос + гучні скандальні заголовки завжди отримають більший ажіотаж. На жаль", - вважає вона.

Зазначимо, що Дімопулос була на святкуванні дня народження "Міс Україна Всесвіт - 2015" Анни Вергельської. У компанії вишуканих панянок також була помічена Ольга Торнер, дружина, за деякими даними громадянина РФ, Дмитра Торнера, який вважається "переговірником Фірташа", а також проти якого в Україні в 2019 році були відкриті кримінальні провадження за двома статтями. Одна з яких-підробка документів.

Нагадаємо, раніше Санта Дімопулос потрапила в скандал. На своїй сторінці в Instagram знаменитість виклала відео, де демонструє розкіш і пафос, відзначаючи день народження якоїсь з подруг у Франції.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти