StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Було гаряче": Дантес роздягнувся на сцені за гроші

2 квітня 2024, 14:43
Український артист зібрав на донат оригінальним способом.
Дантес
Дантес роздягнувся на сцені / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Український співак, волонтер і комік Володимир Дантес роздягнувся на публіці, щоб заробити грошей.

Однак, як пише ТСН, мета такого вчинку була благодійною. "Зараз артист разом зі своїм товаришем і колегою, блогером Олексієм Дурнєвим перебувають у турі гумористичними шоу. Їхня мета - накопичити якомога більше грошей на допомогу українським захисницям і захисникам. Саме тому зірки зважилися на відчайдушний крок і оголилися просто під час виступу", - пише видання.

Хто такий Володимир Дантес

Володимир Дантес - український співак, телеведучий, радіоведучий, екс-учасник гурту "ДіО.фільми" ("Дантес & Олійник").

відео дня

За даними Вікіпедії, 8 липня 2015 року одружився із солісткою гурту "Время и Стекло" Надею Дорофєєвою. 18 березня 2022 року пара заявила про розлучення у своєму Instagram. Після розставання з Дорофєєвою почав зустрічатися з Дашею Кацуріною, колишньою дружиною свого друга Михайла Кацуріна, який 2023 року одружився з Надею Дорофєєвою. Грає в аматорській футбольній команді представників шоу-бізнесу "Маестро".

Артисти вирішили роздягнутися в Сумах. Так, на сцені перед глядачами Володимир роздягнувся до спідньої білизни, залишивши футболку, а Олексій зняв футболку, продемонструвавши свій торс.

Володимир Дантес роздягнувся на сцені
Володимир Дантес роздягнувся на сцені / Скриншот

Завдяки своїм зіркам вдалося отримати донат у розмірі 50 тис. грн, який спрямують на потреби.

Нагадаємо, раніше Володимир Дантес і його подруга, дизайнерка Даша Кацуріна стали щасливими усиновителями . Як ідеться під фото на сторінці одного з розплідників в Instagram, ще один їхній випускник поїхав у люблячу сім'ю. "Ще один наш чарівний випускник Василь поїхав у свою нову, люблячу сім'ю Даші Кацуріної та Володимира Дантеса. Бажаємо, щоб ваше життя разом було сповнене позитивними емоціями", - йдеться в описі під фото.

Раніше також Володимир Дантес разом зі своєю обраницею, бізнесвумен і дизайнеркою Дашею Кацуріною, і двома її дітьми провели вікенд у селищі Опішня Полтавської області, де розташувався Старий Хутір. Вони жили в столітньому будинку, спали на печі та насолоджувалися традиційними зимовими розвагами.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти