StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чуплан Хаматова заборонила наближатися до себе російській журналістці

4 вересня 2022, 00:07
Російська актриса явно позначила свою позицію щодо війни в Україні.
1662239229-1659.jpg
Чуплан Хаматова. Фото Інформінг

Російська актриса Чулпан Хаматова, яка не підтримала війну в Україні і відкрито заявила про це, грала в постановці Нового Ризького театру в Латвії. Після вистави біля входу її чекали шанувальники, щоб сфотографуватися і взяти автограф. Серед натовпу опинилася і журналістка, якій раніше актриса вже давала інтерв'ю.

Швидше за все, журналістка була російська і хотіла задавати неприємні питання, відповіді на які вона перекрутить, в будь-якому випадку.

Представниця ЗМІ хотіла домовитися з приводу нової робочої зустрічі і, користуючись тим, що вони вже знайомі, рушила назустріч Чулпан, що виходила з гримерки.

відео дня

"Відійдіть на п'ять метрів! - закричала жінка, що супроводжує Хаматову. - Дайте нам пройти! У цей момент сама актриса крізь зуби видала:" Не смійте до мене наближатися", — описує ситуацію очевидець.

Російські ЗМІ також повідомили, що з Чулпан спробували сфотографуватися численні очікують шанувальники, але зірку серіалу "Зулейха відкриває очі" вже було не зупинити. "Я вам сказала, щоб ви пішли! Вам не ясно?!",- закричала вона.

Нагадаємо, раніше українська співачка і актриса Надія Мейхер не втомлюється захоплювати своїх шанувальників красою і талантом дизайнера.

На сторінці її авторського одягу в Instagram з'явився спокусливий анонс нового костюма, зшитого з червоного оксамиту. Для промо-кампанії цієї колекції був знятий цілий ролик.

За сюжетом сама Мейхер прогулюється в оксамитовому костюмі-двійці вулицями. Її волосся зібране в гульку, лише дві неслухняні пасма вибиваються у лоба.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти