StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Без Винника: Полякова переспівала пісню, яку виконувала в дуеті зі зниклим співаком

20 грудня 2022, 22:44
Тепер у пісні замість "довгих ніг" і Олега Винника, співається про очі і голосом однієї лише Олі Полякової.
Оля Полякова
Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusic

Українська "Бейонсе", співачка Оля Полякова переспівала пісню під назвою "Довгоноге щастя", яку вона раніше виконувала зі своїм колегою, який буквально випав з медіа-простору та соціальних мереж, Олегом Винником.

Відомо, що даний трек був записаний напередодні повномасштабного вторгнення Росії в Україну і кліп так і не вийшов на широкі екрани, пише "Обозреватель".

Тим часом, Оля Полякова знову виконала цю композицію, тільки вже без Олега Винника і без російської мови. Пісня зазвучала по-новому рідною українською мовою.

Фрагмент пісні Полякова дала послухати шанувальникам у своїх InstaStories. До речі, прем'єра пісні прозвучала в ході запису новорічного концерту.

"Чарівні чарівні чаруючі очі. Палають вогнем новорічної ночі. Ми такі різні, та це неважливо. Сьогодні з тобою я буду щаслива", - заспівала Оля Полякова оновлену пісню. В оригінальній же версії, замість "очей", головну роль у пісні грають"довгі ноги".

Нагадаємо, раніше Оля Полякова взяла участь у грузинській версії шоу Танці з зірками. Свої танці вона присвячувала благодійній та просвітницькій місії.

На своїй сторінці в Instagram артистка показала прощальний кадр з грузинським проектом. Крім слів подяки команді організаторів, глядачам і партнеру по паркету, Полякова також не упустила можливість похвалитися своїми формами.

На щастя наряд для румби, яка виявилася для співачки останньою на шоу, цьому лише сприяв.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти