Путін оточив себе родичами: в ІSW розкрили останні кадрові зміни в Росії

18 червня 2024, 19:14
166
Президент Росії Володимир Путін 17 червня підписав укази про кадрові перестановки в міністерстві оборони.
Путін оточив себе родичами: в ІSW розкрили останні кадрові зміни в Росії
Які останні кадрові зміни в Росії / Коллаж: Главред, фото: скриншот YouTube, ua.depositphotos.com

Аналітики американського Інституту вивчення війни проаналізували останні кадрові зміни в РФ і припускають, що російський президент Володимир Путін намагається підготувати можливих наступників свого режиму з-поміж своїх дітей і родичів.

У звіті ISW йдеться, що Путін звільнив чотирьох заступників міністра оборони й замінив їх "близькою родичкою", сином колишнього прем’єр-міністра Росії та економістом.

Також відомо, що 17 червня Путін звільнив заступників міністра оборони Миколу Панкова, Руслана Цалікова, Тетяну Шевцову і генерала армії Павла Попова, замінивши їх на заступників міністра оборони Ганну Цивільову та Павла Фрадкова і першого заступника міністра оборони Леоніда Горніна.

відео дня

"Ці призначення свідчать про те, що Путін віддає перевагу призначенню чиновників, які, на його думку, лояльні до режиму та економістів, щоб покращити оборонно-промислову базу Росії (ОПБ). Путін також, можливо, намагається підготувати можливих наступників свого режиму з числа своїх дітей, родичів і дітей інших високопоставлених чиновників", - повідомили аналітики.

Президент Росії Володимир Путін 17 червня підписав укази про кадрові перестановки в міністерстві оборони, звільнивши відразу чотирьох заступників міністра та призначивши трьох нових заступників.

Серед новопризначених заступників є Ганна Цивільова - дружина колишнього губернатора Кемеровської області, який нещодавно став міністром енергетики, Сергія Цивільова. За даними журналістських розслідувань, вона є родичкою Путіна - двоюрідною племінницею.

Що таке Інститут вивчення війни (ISW)?

Інститут вивчення війни (англ. Institute for the Study of War, ISW) – американський аналітичний центр, заснований 2007 року військовим істориком Кімберлі Каган. Штаб-квартира розташована у Вашингтоні, округ Колумбія.

Наразі ISW працює як неприбуткова організація. ISW готував звіти про війну в Сирії, війну в Афганістані та війну в Іраку, "зосередившись на військових операціях, ворожих загрозах і політичних тенденціях у різних зонах конфліктів". З лютого 2022 року ISW публікує щоденні звіти про російське вторгнення в Україну, пиши Вікіпедія.

Нагадаємо, що росіяни просунулись і потрапили в пастку у Вовчанську. Аналітики ISW зазначають, що війська РФ змогли просунутись у Вовчанську, після чого 200 російських військових були заблоковані на території агрегатного заводу.

РФ може перейти в наступ на новому напрямку. В Інституті вивчення війни вказують, що російська активізація ударів авіабомбами поблизу Старомайорського може свідчити про підготовку наземного наступу.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти