Під Брянськом розстріляли авто прикордонників РФ разом з підполковником ФСБ

10 листопада 2023, 09:48
Невідомі розстріляли автомобіль прикордонного управління РФ в Брянській області.
ФСБ
У Брянській області розстріляли підполковника ФСБ в авто / Колаж: Главред, Фото: ua.depositphotos.com, myntransportblog.files.wordpress.com

У прикордонному з Україною селі в Брянській області розстріляли авто прикордонної служби РФ, в результаті чого ліквідовано старшого офіцера ФСБ.

Авто російських прикордонників розстріляли 9 листопада на околиці села Улица, в результаті чого був знищений підполковник ФСБ, повідомляє Telegram-канал Baza.

"Невідомі розстріляли автомобіль прикордонного управління в Брянській області. В результаті нападу загинув підполковник ФСБ", - дізналися журналісти.

відео дня

В результаті обстрілу авто УАЗ Patriot ФСБ смертельні поранення отримав заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення, підполковник Сергій Шатий.

"Близько 4 години дня невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого зникли", - уточнюється в повідомленні.

Screenshot
Повідомлення про розстріл авто ФСБ / скріншот

Як повідомлялося раніше, стали відомі подробиці потужних вибухів і пожежі, які сталися в одній з військових частин в Брянській області.

Зокрема, в результаті вибухів на території військової частини утворилася величезна воронка. Крім того, навколо розкидана пошкоджена важка військова техніка РФ, яка постраждала внаслідок вибухів.

Раніше повідомлялося про те, що в Брянську БПЛА влучив у найбільший завод мікроелектроніки РФ. За даними місцевих жителів, вибух було чути в районі заводу, який виробляє мікроелектроніку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у Брянську вночі гриміли вибухи. За словами очевидців, вибухи пов'язані з атакою дронів.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти