Маніяк ґвалтував викрадену дівчину цілих 14 років: втекти їй допомогла мати чоловіка

1 серпня 2023, 15:01
У Челябінську чоловік викрав 19-річну дівчину ще в 2009 році. У неї на очах він убив іншу жертву.
дівчина була в полоні 14 років
Чоловік утримував викрадену дівчину цілих 14 років / Колаж: Главред, фото: 74.ru, t.me/sotaproject

У російському Челябінську чоловік викрав 19-річну дівчину і тримав її на прив'язі цілих 14 років. Весь цей час він бив її і ґвалтував. Жінка змогла втекти лише зараз. Про це повідомляють росЗМІ.

Місцевий житель ще восени 2009 викрав дівчину. Він привіз її в свій будинок під приводом випити спиртного. Катерина розповіла, що втекти їй допомогла мама маніяка.

Виявилося, що чоловік не дозволяв виходити дівчині з дому. Він тримав її в кімнаті і випускав лише для того, щоб вона працювала по дому, допомагала його мамі, доглядала за нею, прибирала і готувала.

відео дня

Коли чоловік йшов, то замикав дівчину в кімнаті, прив'язував і заклеював рот скотчем. Відомо, що дівчину ніхто навіть не шукав, бо вона була з неблагополучної сім'ї.

Коли Катерина потрапила в цей будинок, то чоловік познайомив її з іншою заручницею, яку представив "дружиною". Пізніше чоловік розлютився і вбив "дружину" через те, що та намагалася покликати на допомогу. За словами Катерини, він кілька разів ударив жінку ножем, розчленував і закопав останки на ділянці. Пізніше правоохоронці дійсно знайшли їх у дворі. Саме через це Катя боялася просити про допомогу.

Володимир часто бив Катерину по голові. Він часто пив, ходив з ножем і погрожував вбивством жінці та матері. Сусіди навіть не здогадувалися, що відбувається в цьому будинку. Чоловік побудував навколо будинку паркан. До того ж в будинку ніколи не горіло світло. Деякі сусіди думали, що там ніхто не живе.

У якийсь момент мати маніяка не витримала, викликала йому швидку психіатричну допомогу і допомогла втекти Каті.

51-річного Володимира заарештували. Його підозрюють одразу за 3 статтями:

  • викрадення із застосуванням насильства,
  • вбивство,
  • зґвалтування.

Йому обрали запобіжний захід у відео утримування під вартою терміном мінімум до 30 вересня.

Раніше повідомлялося, що у Москві чоловік ледь не викрав тіло Леніна з Мавзолею. Чоловіка оперативно затримали поліцейські. У нього виявили психіатричний розлад на тлі сп'яніння.

Також відомо про те, що у Росії збираються судити викрадену 14-річну українку. Мама дівчинки зараз перебуває в Україні і розшукує свою дитину. 14-річну дівчинку не хочуть повертати в Україну, поки не розглянуть справу проти неї в суді.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти