Ексдепутат Держдуми пояснив, чи зупинять Путіна гігантські втрати армії

5 липня 2023, 01:35
850
Ілля Пономарьов прямо стверджує, що російський диктатор Володимир Путін ясно обрав і піде до кінця по шляху активного закручування гайок.
Путін, Пономарьов
На думку Пономарьова, Путіна не зупинять жодні втрати окупантів / Колаж скріншот YouTube, Главред

Ніякі втрати російської окупантської армії не змусять диктатора Путіна звернути з обраного ним злочинного шляху (і аналогії з війною в Афганістані не працюють в цьому випадку). Про це заявив координатор політичного центру Легіону Свобода Росії, ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов під час чату на Главреді.

"Є суттєва різниця. У 80-ті роки вже йшов розпад державності, і на зміну старій прийшла слабша влада. Однак, коли починається процес відкручування гайок, його дуже важко зупинити. Путін це добре розуміє, як чекіст, який тоді все це спостерігав і був проти того, що відбувається. Тоді важливими факторами були Горбачов і гласність, і було загальне відчуття, що моноліт зруйнований. А далі зіграли свою роль різні фактори: афганської війни, Чорнобиля, алкоголю і т.д. було багато ударів, які зсередини добили Радянський Союз", ‒ сказав він.

Пономарьов прямо стверджує, що Путін ясно обрав і піде до кінця по шляху активного закручування гайок.

"Зараз такого немає. Путін йде по шляху не відкручування, а активного закручування гайок. А як показують приклади багатьох країн світу, в такій ситуації підвищується градус радикалізму протистояння. І помірні верстви випадають з революційної і протестної боротьби. Варто подивитися хоча б на приклад Другої світової війни і Німеччини. Німці ж не бунтували проти Гітлера. Так, були окремі виступи різних героїв-одинаків і елітних груп, але масового протесту не було. І в Росії його не буде до самого кінця. Але - рівно до того моменту, поки люди не зрозуміють, що все падає, що гайки стали розкручуватися і зриватися, що тепер уже можна. Коли вони зрозуміють, що можна, тоді протест, що накопичився в російському суспільстві, обов'язково вийде на поверхню, але не раніше", ‒ сказав він.

Дивіться відео чату з Іллею Пономарьовим на Главреді:

Хто такий Ілля Пономарьов

Ілля Пономарьов - російський політичний діяч, підприємець в області високих технологій. Депутат Державної Думи Росії 5-го і 6-го скликань (повноваження припинені достроково). Має громадянство України, розмовляє українською мовою. У серпні 2014 року був змушений покинути Росію, з 2015 року перебуває в США, пише Вікіпедія.

У РФ вже шукають наступника Путіна

Нагадаємо, раніше генерал СЗР, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки заявив, що російські еліти активно зайнялися пошуком наступника Володимира Путіна. Це відбувається на тлі провалів на фронті і погіршення стану здоров'я господаря Кремля. Переважна більшість в елітах розуміє, що виграти війну в Україні неможливо.

Військовий аналітик і письменник Стів Стразерс заявив, що є кілька кандидатів на місце президента РФ у разі смерті диктатора Володимира Путіна. Він не виключив, що в разі смерті Путіна його потенційними наступниками можуть бути Сергій Іванов, колишній міністр оборони, і експрем'єр Росії Дмитро Медведєв, який довгий час вважався близькою довіреною особою Путіна.

Як зазначив генерал-лейтенант, відставний офіцер Сухопутних військ США Бен Ходжес, незалежно від того, хто стане наступником російського диктатора Володимира Путіна на посаді президента країни-агресора Росії, йому буде надзвичайно складно перевершити нинішнього главу Кремля.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти