Зеленський став "мрійником року" за версією Politico

29 листопада 2023, 00:49оновлено 30 листопада 2023, 14:27
198
Цей список визначає людей, які, на думку видання, найбільше вплинуть на світові події в 2024 році.
Зеленський став
Зеленський став "мрійником року" за версією Politico / колаж: Главред, фото: Politico, Офіс президента

Американське видання Politico назвало президента України Володимира Зеленського найвпливовішим діячем Європи в категорії "мрійники". Про це повідомили на сайті видання.

У 2023 році Politico відзначило, що президенту України вдалося зробити речі, які ще зовсім недавно здавалися неможливими. В першу чергу мова йде про висунення України на членство в ЄС, а також, що багато хто вважав неможливим - у військовий альянс НАТО.

Однак при цьому там додали, що в 2024 році Зеленському буде досить складно.

відео дня

"Світ збентежений війною на Близькому Сході; українці виснажені дворічними битвами і боротьбою за повернення території перед обличчям жорстокої російської м'ясорубки", - пишуть в редакції.

Також там додали, що незважаючи на ухилення Заходу, Україна продовжує боротьбу за існування зі своїм сусідом, а Зеленський перейшов від благань про допомогу до читання лекцій. Це, на думку Politico, не так успішно, як його попередні "піднесені" промови.

Нагадаємо, минулого року американське видання Politico назвало президента України Володимира Зеленського найвпливовішою людиною Європи в 2022 році. Російський диктатор також потрапив до списку Politico, проте в розділ "мрійників". Всього в цьому списку було 28 осіб.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти