У Миколаївській області батько по-звірячому вбив рідного сина, а тіло спалив

29 листопада 2021, 17:39
Намагаючись приховати скоєне, зловмисник поклав тіло сина в свій автомобіль і вивіз в декількох кілометрах від села в лісосмугу.
У Миколаївській області батько по-звірячому вбив рідного сина, а тіло спалив
Вбивство в Миколаївській області / Нацполіція

У селі Мигія Миколаївської області між батьком і сином сталася сварка, яка закінчилася вбивством.

Як повідомляє поліції Миколаївської області, між 53-річним батьком і його 27-річним сином стався конфлікт, що переріс у бійку. Чоловік вдарив сина каменем по голові. Від нанесеного удару молодий чоловік помер на місці.

"Намагаючись приховати скоєне, зловмисник поклав тіло сина в свій автомобіль і вивіз в декількох кілометрах від села в лісосмугу. Там розпалив багаття і спалив тіло вбитого", - йдеться в повідомленні.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, оперативники, криміналіст та експерт.

Чоловік зізнався поліцейським у скоєному.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Найближчим часом в суді буде вирішено питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

читайте такожПід Києвом педофіл зґвалтував 8-річну дівчинку на очах у маленького брата

Як повідомляв Главред, 20 липня в Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Місяць тому набув чинності вирок суду щодо чоловіка через домашнє насильство. Якби його не просто оштрафували, а відправили до в'язниці, то життя двох людей можна було б врятувати.

Раніше в невеликому містечку Теребовля в Тернопільській області 19 червня сталася трагедія. Чоловік вбив свою 28-річну дружину, а потім наклав на себе руки. Сиротою залишилася трирічна дочка пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти