У Херсоні окупанти обстріляли гіпермаркет: є жертви та поранені

3 травня 2023, 11:42
398
Російські загарбники завдали удару по Епіцентру. Це єдиний гіпермаркет, що працює в Херсоні.
Удар по Епіцентру в Херсоні
Окупанти завдали удару по Епіцентру в Херсоні / Фото: t.me/mvs_ukraine

У середу, 3 травня, російські окупанти обстріляли Епіцентр - єдиний гіпермаркет, що працює у Херсоні. Внаслідок ворожої атаки є загиблі та постраждалі.

Як повідомили в пресслужбі МВС, внаслідок ворожого обстрілу три людини загинули, ще п'ятеро - отримали поранення. Постраждали працівники та відвідувачі закладу.

Всі оперативні служби на місці й надають допомогу людям.

відео дня

"З російськими вбивцями не можна домовлятися. Їх потрібно притягнути до відповідальності. Або знищити", - зазначив глава МВС Ігор Клименко.

За попередніми даними, окупанти здійснили артобстріл Херсоном. Пошкоджено також житлові будинки, лінії електропередач та газопровід.

У Херсоні окупанти обстріляли гіпермаркет: є жертви та поранені
Наслідки обстрілу Епіцентру в Херсоні / Фото Херсонська обласна прокуратура

Як відомо, це не перший раз, коли російські окупанти б'ють по місцю скупчення звичайних цивільних. Влітку 2022 року РФ завдала ракетного удару по торговельному центру в Кремечузі. На той момент в ТЦ перебувала понад тисяча людей. Одна з ракет несла в собі 900 кілограмів вибухівки. Ракетний удар було завдано з території Курської області РФ.

Як повідомляв Главред, вночі на 3 травня в Україні була оголошена масштабна повітряна тривога, лунали вибухи. Російські окупанти атакували іранськими дронами-камікадзе Shahed-136/131 п'ять областей України - Київську, Дніпропетровську, Миколаївську, Кіровоградську та Запорізьку. Цілями були цивільні та промислові об'єкти інфраструктури.

Атака почалася близько опівночі. Сили ППО України знищили 21 дрон ворога, але, на жаль, деякі ворожі безпілотники досягли цілі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти