StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ескортниця Овсяннікова платить Філіпу Кіркорову мільйони за послуги - деталі

18 травня 2024, 11:49оновлено 18 травня, 12:46
5821
Марго Овсяннікова платить шалені суми Філіпу Кіркорову за кожен світський вихід із ним.
Філіп Кіркоров, Марго Овсяннікова
Розгадано таємницю зв'язку Кіркорова та Овсяннікової / колаж: Главред, фото: instagram.com/mmmargaaret/

Російський скандальний блогер і журналіст Отар Кушанашвілі, який засудив страшне терористичне вторгнення РФ в Україну, заявив, що акторка-ескортниця Марго Овсяннікова платить Філіпу Кіркорову 5 млн рублів за те, щоб артист з'являвся разом із нею на світських заходах.

У своїй програмі "Каково" Кушанашвілі розкрив, що ж пов'язує путініста Кіркорова з актрисою, яку звинувачують у роботі ескортницею. Підтвердженням цього стало те, що її непристойні фото знайшли на специфічному сайті.

відео дня

"Бедросовичу, я вас знаю, як облупленого. У випадку з Бедросовичем, "як облупленого", звучить двозначно. Він бере 5 млн рублів і має з нею з'являтися. І ось тут дівчина, шифрувальниця порожнечі, яка сама по собі порожнеча, стала "тією, що з Кіркоровим", - заявив Кушанашвілі.

Також Отар зазначив, що цю схему першим розкрив продюсер Микола Картозія, який розповів про можливість купити схвалення якоїсь авторитетної людини.

Хто такий Отар Кушанашвілі?

Отар Кушанашвілі - грузинський і російський музичний журналіст і телеведучий.
28 березня 2016 року Служба безпеки України повідомила про заборону в'їзду в Україну Отару Кушанашвілі на три роки.
У 2022 році Отар Кушанашвілі категорично засудив війну в Україні і вступив за дочку пропагандиста Володимира Машкова Марію, яка засудила криваву політику диктатора-президента РФ Володимира Путіна.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно зрадниця Регіна Тодоренко мала необережність привести на зйомки свого старшого сина Мішу. Дитина розмістилася на руках у мами, яка сиділа в журі разом із путіністом Пилипом Кіркоровим. Дитина крутилася і кричала в мікрофон, чим сильно дратувала Кіркорова.

Нагадаємо, раніше син заслуженої артистки Росії Крістіни Орбакайте і великого бізнесмена Руслана Байсарова Дені потрапив у немилість скандального російського співака Філіпа Кіркорова, який підтримує військове вторгнення Росії в Україну.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти