На Донбасі загинув командир батальйону Луганськ-1: деталі трагедії

21 травня 2020, 08:56
Окупанти підірвали міну на шляху бойової патрульної групи.
На Донбасі загинув командир батальйону Луганськ-1: деталі трагедії
Сергій Губанов загинув у Луганській області / @UA.National.Police

У середу ввечері, 20 травня, в районі селища Трьохізбенка в Луганській області під час виконання завдання командування штабу Операції об'єднаних сил загинув командир батальйону патрульної служби поліції особливого призначення Луганськ-1 Сергій Губанов.

Ще троє бійців батальйону отримали осколкові поранення, їм надають допомогу лікарі військового шпиталю, повідомляє прес-служба Нацполіції в Луганській області.

"Особовий склад поліції Луганщини висловлює щирі співчуття родині Сергія Губанова, його рідним і близьким. Світла пам'ять про легендарного комбата назавжди залишиться в наших серцях", - сказано в повідомленні.

відео дня

За даними міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Губанов (позивний Сєдой) підірвався на невідомому вибуховому пристрої на околицях фронтового села Трьохізбенка під час патрулювання.

"Окупанти підірвали міну на шляху бойової патрульної групи", - написав він у Facebook.

читайте такожЗґвалтували фотографа і хотіли вбити: в "ЛНР" зліпили дикий фейк про бійців ООС

Як уточнив глава Департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, Губанов помер у лікарні під час надання медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в зоні проведення операції Об'єднаних сил під час планових занять загинув майор ЗСУ Андрій Супріган, а також сержарт ВСУ Дмитро Кузьменко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти