Рашисти на Київщині розстрілювали беззбройних у спину: кадри CNN, що шокують

12 травня 2022, 11:21оновлено 12 травня 2022, 12:16
Журналісти показали кадри розстрілу мирних жителів окупантами РФ.
Рашисти на Київщині розстрілювали беззбройних у спину: кадри CNN, що шокують
Мародери-вбивці РФ на Київщині / скріншот

В ході тимчасової окупації північних районів Київська область у березні 2022 року російські окупанти вбивали беззбройних місцевих жителів, стріляючи їм у спини.

Про це йдеться в репортажі американської телекомпанії CNN. Журналісти показали кадри розстрілу мирних жителів окупантами РФ. Військовий злочин ра**истів потрапив на камери спостереження.

Автори матеріалу розповіли, що жертвами росіян стали власник розграбованого автосалону, прізвище якого не розголошується, а також Леонід Олексійович Пляц, 68-річний чоловік, який працював там охоронцем.

відео дня

Вбивство мирних жителів біля автосалону сталося 16 березня. У цей час окупанти намагалися прорватися до Києва і влаштували терор на окупованих територіях.

Шокуюче вбивство на Київщині

На кадрах видно, як власник бізнесу разом з 68-річним охоронцем з піднятими руками зустрічають російських солдатів біля воріт і дають їм сигарети. Після нетривалої розмови обидва чоловіки йдуть назад вглиб території.

У той же час з-за рогу будівлі раптом вискакують двоє російських військових і стріляють в спини беззбройним українцям. Чоловіки падають на землю.

Один з них загинув на місці, а інший зміг піднятися, дійти до приміщення і викликати допомогу. Врятувати його не вдалося, він минув кров'ю. Російські солдати тим часом зайнялися мародерством.

Додамо, що зараз подія розслідується українською прокуратурою як військовий злочин.

Увага! Відео не рекомендовано для перегляду неповнолітніми:

Війна Росії проти України

Нагадаємо, вранці 24 лютого 2022 року Росія почала повномасштабну війну проти України.

Президент РФ Володимир Путін заявив про те, що російська армія почала на території України т.зв. "спеціальну військову операцію".

При цьому агресор почав наносити ракетні удари по багатьох районах України. В результаті є численні жертви, а також великі руйнування як житлового фонду, так і промислових підприємств.

Спочатку РФ вторглася на територію України відразу з декількох напрямків, у тому числі з території Білорусі.

Бої проходили на підступах до Києва, Харкова, Чернігова та Сум.

Однак завдяки героїчним зусиллям Збройних сил України, територіальної оборони та простих українців, які допомагають захищати свою землю, на багатьох напрямках ворога вдалося зупинити і навіть відкинути на значну відстань.

Дивіться онлайн новини Києва

Після втечі окупантів у багатьох районах України почали знаходити братські могили мирних жителів, закатованих і вбитих окупантами. Люди були беззбройні і не чинили опору, у багатьох з них були пов'язані руки.

Невмотивована варварська агресія РФ проти України, а також масове вбивство російськими окупантами мирних жителів стали причиною створення потужного антиросійського міжнародного фронту. Союзники вже надали Україні зброю для захисту від РФ (у тому числі важке озброєння), а також виділяють Києву необхідну фінансову допомогу.

При цьому в США був прийнятий законодавцями і підписаний президентом Джо Байденом закон про ленд-ліз, що відкриває практично необмежені ресурси для військового зміцнення ЗСУ в боротьбі з російськими окупантами.

Переговорний процес між Україною та РФ, що проходив у Білорусі та Туреччині, перейшов у режим онлайн. При цьому в Україні вже заявили, що точкою у війні має стати повне звільнення всіх захоплених РФ територій.

За даними Міноборони України втрати російських окупантів перевищують 26 тисяч. ЗСУ знищили близько 4 тисяч танків і бронемашин і більше 350 літаків і вертольотів РФ. Справжньою сенсацією стало знищення українськими ракетами Нептун флагмана ЧФ Росії крейсера Москва. У свою чергу Москва заявляє, що "спецоперація" в Україні нібито йде за планом.

читайте такожПекло під Броварами: у РФ розкрили деталі вбивств і зґвалтувань окупантами

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти