Боєць ЗСУ, який залишився без ніг, зворушливо зробив пропозицію своїй дівчині

14 грудня 2022, 08:47
Український військовослужбовець, який повернувся з фронту без ніг, зробив пропозицію руки і серця своїй коханій.
Весілля, кільця
Боєць ЗСУ, що залишився без ніг, зробив пропозицію своїй дівчині / колаж фото Ian Simpson / flickr.com і скріншот з відео

Боєць ЗСУ, якому ампутували обидві ноги через рани, отримані в жорстоких боях проти російських окупантів, дуже зворушливо зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині Яні. Такий відеоролик опублікував на своїй сторінці в Instagram український журналіст і медіаменеджер Дмитро Гордон.

"Ось тому ми переможемо! Український воїн, який залишився без ніг, зробив пропозицію своїй коханій, і вона відповіла згодою", – написав він.

Як видно в ролику, Яна зустріла свого коханого у вітальні приватного будинку. Той в'їхав на інвалідному візку. І вручив дівчині великий букет червоних троянд. А потім надів їй на безіменний палець обручку.

відео дня

Користувачі українського сегменту Instagram зізналися, що плачуть, тільки-но починають дивитися це відео.

"Вона його любила і любить. А що стосується ніг, то такі протези роблять, що не впізнати. Слава Україні, слава героям України!", "Зараз з такою наукою і протези є. Знову на ноги встане, нехай і на залізні", "Як же я їх [окупантів − Главред] ненавиджу! Чому він повинен жити без ніг? Важко стримати сльози. Довгих років щастя молодим!", - писали вони в коментарях.

Боєць ЗСУ, який залишився без ніг, зворушливо зробив пропозицію своїй дівчині
Боєць ЗСУ, який залишився без ніг, зворушливо зробив пропозицію своїй дівчині
Боєць ЗСУ, який залишився без ніг, зворушливо зробив пропозицію своїй дівчині

Нагадаємо, раніше, під час виступу української попвиконавиці Тіни Кароль у столичному метро (на станції метро "Майдан Незалежності"), побралася пара українських військовослужбовців.

Прямо після однієї з пісень на імпровізовану сцену піднявся боєць, який служить в Нацгвардії України. Чоловік опустився на одне коліно і зробив пропозицію коханій вийти за нього заміж.

До того командир роти батальйону "Азов" Лев Пашко ("Хорус"), який героїчно обороняв Маріуполь, повернувся з російського полону. Офіцер прямо в лікарняній палаті зробив пропозицію і подарував своїй нареченій обручку з діамантом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти