Операція "Майдан-3": Кремль готує масові провокації в Україні

17 листопада 2023, 21:38
507
Україною пронеслася низка скандалів, яким точно російські окупанти зрадіють.
Операція 'Майдан-3': Кремль готує масові провокації в Україні
Росія задумала нові провокації в Україні / колаж: Главред, фото: УНІАН, pexels.com

Президент України Володимир Зеленський розповів про російську операцію під назвою "Майдан-3".

Артем Зябкін на YouTube-каналі ТСН повідомив, що" Україною пронеслася низка скандалів, яким точно радіє ворог. Йдеться і про мовний скандал із ексдепутаткою Фаріон, і про фейки щодо Залужного.

"Десятки кремлівських помийок гучно обговорювали повідомлення депутата Ар’єва про нібито звільнення головнокомандувача ЗСУ. Згодом депутат від слів відмовився, а от пропагандистів уже було не спинити. Вони навіть записали відео з фейковим Залужним, який закликав людей влаштувати держпереворот і знести президента. На щастя, ра**истський монтаж не був переконливим. Проте наступні провокації можуть бути більш креативними та не менш зухвалими", - зазначив він.

відео дня

Росіяни мають також інший план, як послабити Україну. Для цього ра**исти хочуть розпалити нову війну у Європі. За даними української розвідки під прицілом Кремля - Балкани та Молдова.

Нагадаємо, що у НАТО повідомили, що Кремль готує новий наступ. В НАТО зазначили, що підтримка України залишається ключовим пріоритетом для всіх членів альянсу, включаючи США.

Експерт спрогнозував плани Кремля. Ворог продовжує знищення Авдіївки. За словами військового оглядача, мета Кремля полягає в реалізації так званого "плану новоросія".

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти