StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

54-річна наречена мільярдера Безоса показала зблизька обличчя без макіяжу

8 травня 2024, 03:10
5212
Хто б міг подумати, що Лорен Санчес може мати такий вигляд.
Джефф Безос, Лорен Санчес
Джефф Безос наречена - Лорен Санчес без макіяжу показала обличчя / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

54-річна наречена американського підприємця, мультимільярдера і засновника Amazon Джеффа Безоса Лорен Санчес часто стає предметом для глузувань у Мережі. Багато хто дорікає ведучій у відсутності смаку через надмірно відверте вбрання і велику кількість пластичних операцій та уколів краси.

Однак обраниця Безоса вміє бути "натуральною". І, на превеликий подив її хейтерів, за образом навмисно сексуалізованої діви ховається м'яка краса, вміло підкреслена косметологами.

Так нещодавно Санчес у своєму блозі в Instagram опублікувала селфі з душу. Але не для того, щоб подражнити шанувальників напівоголеними знімками, а щоб показати, який вона має вигляд насправді - без макіяжу і фільтрів.

відео дня

У кадрі Лорен Санчес показала своє обличчя а-ля натюрель. Шкіра у ведучої чиста, зморшки делікатно згладжені уколами краси, віковою косметикою і масажем для обличчя. Навіть її губи, які стають окремим предметом для злих жартів, у такому вигляді більше не здаються гротескно величезними.

Лорен Санчес
Джефф Безос наречена - Лорен Санчес без макіяжу показала обличчя / instagram.com/laurenwsanchez

Хто такий Джефф Безос?

Джеффрі Престон "Джефф" Безос (прізвище при народженні - Йоргенсен) - американський підприємець, засновник інтернет-компанії Amazon.com, творець і власник аерокосмічної компанії Blue Origin, є главою видавничого дому The Washington Post. Один із найбагатших людей світу. За даними Forbes статки Безоса на травень 2022 року оцінюють у 150,1 млрд $, повідомляє Вікіпедія.

Голлівуд - останні новини:

Раніше Девід Бекхем звинуватив популярного голлівудського актора в шахрайстві на 14 млн. На думку спортсмена, Марк Волберг порушив умови договору, через що Бекхем втратив прибуток.

Також американська співачка Кеті Перрі публічно насварила свого чоловіка, британського актора Орландо Блума, через його новий проєкт. Артистка поставила йому жорсткі умови.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти