StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Євробачення-2024 перший півфінал: де дивитися виступ України - онлайн-трансляція

7 травня 2024, 22:00оновлено 9 травня, 18:53
3119
Сьогодні стане відомо, хто пройде до гранд-фіналу Євробачення-2024 за результатами першого півфіналу конкурсу.
Євробачення-2024
Євробачення-2024 прямий ефір - перший півфінал Євробачення-2024 дивитися онлайн / колаж: Главред, фото: instagram.com/eurovision

Сьогодні о 22:00 за київським часом розпочнеться онлайн-трансляція Євробачення-2024. 68-ий пісенний конкурс пройде у шведському місті Мальме.

7 травня відбудеться перший півфінал Євробачення, у якому виступить 15 учасників із країн-конкурсанток, 2 артисти з країн "Великої п'ятірки" Німеччини та Великої Британії, і представник країни-організатора змагання (Швеція).

Конкурсанти з Німеччини, Великої Британії та Швеції проходять у гранд-фінал автоматично. З решти 15 артистів буде відібрано шляхом голосування лише 10, які зможуть представити свою країну на Євробаченні-2024 у суботу, 11 травня, і поборотися за кришталевий мікрофон.

Євробачення-2024: коли виступає Україна?

Українські співачки alyona alyona & Jerry Heil виступлять на Євробаченні в першому півфіналі 7 травня під номером 5.

Перший півфінал Євробачення-2024 - онлайн-трансляція

У першому півфіналі Євробачення цього року виступлять конкурсанти з Кіпру, Сербії, Литви, Ірландії, Великобританії, України, Польщі, Хорватії, Ісландії, Німеччини, Словенії, Фінляндії, Молдови, Швеції, Азербайджану, Австралії, Португалії та Люксембургу.

Текстова онлайн-трансляція першого півфіналу Євробачення-2024:

00:20 - до десятки щасливчиків увійшли артисти з таких країн: Сербія, Португалія, Словенія, Україна, Литва, Фінляндія, Кіпр, Хорватія, Ірландія, Люксембург.

23:55 - лінії голосування закрито.

23:37 - лінії голосування відкрито. Сьогодні визначаться 10 конкурсантів, які пройдуть у суперфінал Євробачення. Гранд-фінал відбудеться 11 травня.

23:33 - TALI з Люксембургу з піснею Fighter закриває перший півфінал Євробачення-2024.

23:28 - португальська артистка iolanda вийшла на сцену з ліричним треком "Grito". Потужний вокал співачки припав єврофанам до смаку.

23:24 - Electric Fields з Австралії виконали "One Milkali (One Blood)" використали в номері традиційні танці та музику. Однак номер вийшов сучасним, тож на місці не всидиш.

23:20 - FAHREE та Ilkin Dovlatov з Азербайджану виступили з містичною піснею "Özünlə Apar" з елементами народного вокалу. Космічний та зворушливий виступ.

23:16 - Marcus & Martinus представляють країну-організатора цьогорічного конкурсу. Близнюки з ритмічним треком Unforgettable запалили натовп. Глядачам явно припала до душі композиція.

23:12 - Natalia Barbu з Молдови представила м'який трек "In The Middle". Рівний і гідний виступ порадував єврофанів.

23:08 - фінський дует Windows95man вийшов на сцену Євробачення з піснею No Rules!, і їхній номер повністю виправдав назву. Від приємного треку відволікала загадка - що ж сталося з шортами одного з артистів?

23:04 - конкурсантка Raiven зі Словенії безперечно здивувала публіку. Напівоголена сирена в оточенні експресивного балету виконала пісню Veronika.

23:00 - усміхнений ISAAK із країни "Великої п'ятірки" представив пісню "Always On The Run". Конкурсант із приємним тембром виклався на всі сто.

22:51 - "золота рибка" Hera Björk з Ісландії виконала свою "Scared of Heights". М'яка, надихаюча пісня з ретро-вайбом безумовно принесла із собою заспокійливий настрій.

22:46 - один із головних конкурентів України на Євробаченні-2024, хорватський співак Baby Lasagna, презентував енергійний трек Rim Tim Tagi Dim з усіма атрибутами рок-концерту - фаєршоу, танцями і жорстким ритмом.

22:42 - польська "Леді Гага" LUNA верхи на червоному коні представила на сцені шахову феєрію на пісню "The Tower".

22:38 - українські діви-войовниці alyona alyona & Jerry Heil представили щемливий номер на пісню "Teresa & Maria". Сила стихій і шалена енергетика нарівні з потужним вокалом і стильним речитативом змушують бігати мурашки по шкірі.

22:35 - Olly Alexander з Великої Британії своєю піснею "Dizzy" буквально перевернув сцену. Оригінальний номер артиста порушив усі правила гравітації. А м'який вокал залишив приємний післясмак.

22:25 - демонічна, містична барбі-балерина Bambie Thug з Ірландії зібрала своєю піснею "Doomsday Blue" зібрала на сцені Євробачення справжній відьомський шабаш.

22:22 - литовський конкурсант Silvester Belt із ритмічним треком "Luktelk" зачарував єврофанів м'якими бітами з вайбом двотисячних.

22:18 - витончена TEYA DORA із Сербії на своєму кам'яному троні представила ліричну пісню "RAMONDA".

22:10 - Першою на сцену Євробачення вийшла дама в білому - Silia Kapsis з Кіпру із запальним треком у найкращих традиціях r'n'b "Liar". Палкий початок!

Дивіться перший півфінал Євробачення-2024 у прямому ефірі:

Євробачення-2024 перший півфінал
Євробачення-2024 прямий ефір - перший півфінал Євробачення-2024 дивитися онлайн / instagram.com/eurovision

Подивитися прямий ефір Євробачення-2024 можна:

Коментувати перший півфінал Євробачення будуть ведучий Тімур Мірошниченко та співачка Diana Gloster.

Україна на Євробаченні-2024 - подробиці:

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", яка викликала стільки суперечок у Мережі.

Також сопілкар із Kalush Orchestra, гурту-переможця Євробачення-2022, висловився щодо перемоги alyona alyona і Jerry Heil на конкурсі. Тимофій Музичук оцінив шанси дуету.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти