Як скачати музику на iPhone - топ кращих сервісів і способів

20 лютого 2020, 06:36
На iPhone не можна так просто завантажити музику з ПК, але деякі способи передати музичні файли існують.
Зовнішній вигляд iPhone 11 Pro / Apple
Зовнішній вигляд iPhone 11 Pro / Apple

iPhone (Айфон) відрізняється від смартфонів на Android закритою файловою системою. Через це завантажити музику на смартфон через USB просто так не вийде. Однак існує кілька способів, щоб скачати пісні на Айфон. Саме про них ми і розкажемо.

Скачати музику на iPhone - через iTunes

Для цього методу вам знадобиться комп'ютер з Windows або macOS (до версії Catalina) і програма iTunes. Для початку скачайте її з офіційного сайту Apple (Епл) і встановіть. Потім натисніть "Файл" - "Додати файл в медіатеку" (або "Додати папку в аудіотеку"), а після вкажіть шлях до потрібного треку або папці з музикою.

Потім підключіть ваш iPhone до комп'ютера через USB. У меню iTunes знайдіть іконку телефону і натисніть її. Можливо, у вас зажадають ввести Apple ID і пароль.

відео дня
Вид иконки iPhone
Вид іконки iPhone в iTunes

Далі можна в розділі "Музика" вибрати "Синхронізувати музику". Тоді вся ваша музика автоматично подкачается на Айфон.

Але можна копіювати треки і точково. Для цього знайдіть розділ "Огляд", пункт "Обробляти музику і відео вручну", а потім поверніться в медіатеку до своїх пісень. Там просто позначте потрібні і перетягніть їх на значок свого Айфона ліворуч.

Скачати музику на iPhone - через Dropbox

Dropbox - це хмарне сховище для всіх ваших файлів. Воно підтримує функцію відтворення аудіо, бо за допомогою нього можна слухати музику на Айфон безкоштовно.

Для початку вам потрібно зареєструватися на сайті Dropbox. Потім завантажити додаток Dropbox на iPhone і зайти в свій аккаунт. Якщо ПК у вас поруч, то просто перетягніть всі свої музичні файли в Dropbox.

Потім ви зможете відтворювати їх через додаток на iPhone. Якщо вам потрібен офлайн-доступ, потрібно біля файлів відзначити пункт "Доступ в автономному режимі".

Інтерфейс Dropbox на iOS
Інтерфейс Dropbox на iOS

Але музичні файли на Dropbox можна закинути навіть без ПК. Для цього в браузері Safari необхідно знайти сайт, з якого можна скачувати треки. При спробі скачування вони просто відкриються у браузері. Але там ви зможете натиснути кнопку "Поділитися" і відправити трек в Dropbox. І вже там його можна буде спокійно скачати на Айфон і слухати в офлайні.

Скачати музику на iPhone - через сервіси стриминговые

Найбільш простий і доступний, але платний спосіб. Майже будь-який сучасний сервіс стрімінг музики дозволяє завантажити музику для прослуховування в офлайн доступі. Наприклад, куплені треки в Apple Music автоматично скачаются на ваш смартфон.

Интерфейс программы Apple Music
Інтерфейс програми Apple Music / The Verge

Аналогічна ситуація і з сервісом Яндекс.Музика. У меню відтворення буде окрема кнопка, яка дозволить завантажити трек, щоб потім послухати його без доступу до мережі інтернет. Також подібним чином дозволяє поступити SoundCloud.

Скачати музику на iPhone - через Google Play Музику

У сервісу Google Play Музика, навіть якщо ви не підписані на нього, є особливий завантажувач, який дозволить вам завантажити музику на Айфон. Потім всі треки з'являться в однойменному додатку для iPhone і iPad.

Инструкция по загрузке треков через
Інструкція по завантаженню треків через Google Play Музика

Для початку скачайте завантажувач Google Play Музика і слідуйте його інструкціям. Потім перетягніть всю свою музику, щоб завантажити її в хмару. Вся музика потім буде доступна з програми Google Play Музика.

Раніше ми розповідали, як завантажити фото і відео з Инстаграма.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти